Bombasztikus dzsekiárak.. 50%-kal olcsóbban!

Bombasztikus dzsekiárak.. 50%-kal olcsóbban!
Bombasztikus dzsekiárak.. 50%-kal olcsóbban!
2023.05.11.

Nem tudunk elvonatkoztatni a bombasztikusságtól. Arról van szó,hogy olyannal készültünk, ami nagyobbat szól,mint az ominózus golyó, már ha meggyújtják a kanócát. 50%-os dzsekiárak? Ilyen még nem volt!!!

.

A motoros örök dilemmája:

Milyen védőcuccokat vegyek magamra? Mi a menő és mit kell lecserélni, mielőtt kigurulok a következő körre?

Lassan a dolog kezd olyan drámába fordulni, mint a szebbik nemnél, amikor a boldogtalan érintett áll a feldúlt ruhásszekrény előtt és a kitörő hiszti előtti utolsó önkritikus pillanatban felsóhajt: Nincs egy rongyom, amit felvegyek!

Nahát, férfiasodjunk meg (motoros csajok is, hallottak már ilyet!) még ha egyre nehezebben is megy az idő múlásával, aztán vállaljuk fel magunkat! Nem ám csak nyáron, a találkozó porában fetrengve, hanem így szezonkezdet tájékán is!

Föl a motoros gúnyát, aztán már nem is kell mást csinálni, mint húzni a gázt rendesen! (A műsor meglesz...) Ha meg valami elvásott, koszos, vállalhatatlan színű, esetleg az Ünnepek alatt kinőttük, irány Törökbálint... mert hogy NYITVA VAGYUNK és fél áron kínáljuk a legmenőbb dzsekiket!

.

Egész évben jöttetek, vásároltatok… részt vettetek élményprogramjainkon, hűségesen kitartottatok mellettünk!

Most szeretnénk egy remek ajánlattal meghálálni a bizalmatokat! Gondoljátok át, szükségetek van-e valamire a motoros szezonkezdethez és gyertek el törökbálinti bázisunkra!

Nézzetek körül boltunkban, mert sok mintadarab, motoros bőr- és textilkabátra, dzsekire 50 % kedvezményt biztosítunk.

Sajnos ezekből a szuperáras termékekből javarészt csak M, L méretek vannak, de találtok még számos, jóárasított terméket a polcokon!

Az ajánlat a raktárkészlet erejéig érvényes!

.

.

Egy szónak is száz a vége, ha ismét kíváncsi vagy egy biztonságos, részegítő robbanásra, ami életed végéig élmény marad, akkor gyere Törökbálintra és nézd meg a szuperáras cuccainkat!

.

.

.

.

.A képeken látott dzsekikből egy-egy darab van, de sok más modellt is tudunk mutatni ...természetesen féláron!

.

.

Ha esetleg van a Szép kártyádon némi elköltendő összeg, számos szolgáltatást és terméket ajánlunk, amit fizethetsz vele...!

vissza a hírekhez >>