Kezdődik a motoros szezon! 20%-kal olcsóbban juthatsz most motoros szettedhez!

Kezdődik a motoros szezon! 20%-kal olcsóbban juthatsz most motoros szettedhez!
Kezdődik a motoros szezon! 20%-kal olcsóbban juthatsz most motoros szettedhez!
2023.03.02.

Törökbálinti üzletünk visszatér "téli pihenőjéből" és újra normál nyitvatartással várja a motorosokat. (H-P. 10:00-18:00-ig, Szo. 10:00-13:00-ig)

Kezdetét vette a motoros oktatások, vizsgák és gurulások szezonja. Érdemes végig gondolni az ehhez szükséges felszerelések beszerzését! Sokkal jobban jársz, ha együtt veszed meg, amire szükséged van!...

A rutinpályán és a forgalomban is kötelező az alap védőfelszerelések használata! Ezekből ajánlunk néhányat motoros karriered kezdetéhez.... vagy folytatásához!

Ha bármilyen árkategóriában összeválogatod a neked legmegfelelőbb ruházatot és felszerelést, 20% kedvezmény üti a markod*!

Egyetlen egy lényeges dolog, hogy a szett tartalmazzon bukósisakot, kesztyűt, dzsekit, nadrágot, vagy protektoros térdvédőt és csizmát! Az összeállítások induló kedvezményes ára 93.240 Ft!

Ráadásul ha a szett megvan, minden további, számlán szereplő tételből is 10% kedvezményt adunk*, 30 ezer Ft felett ingyenesen szállítunk és... ha Szép kártyád van... azt is megoldjuk!

.

A kedvezmény érvényes akkor is, ha a szett egyes részeit csak megrendelni tudod!

Webes rendelés esetén, számlázáskor a kedvezmény automatikusan levonásra kerül!

Egyes szolgáltatásokat, termékeket Szép kártyával is fizethetsz!

.

Bemutatunk néhány terméket, amelyet beválogathatsz a motoros szettedbe:

.

bukósisak (a termékeket itt találod)

.

.

protektoros kabát, protektordzseki (a termékeket itt találod: kabátok,protektorok)

.

.

protektoros nadrág, térdvédő (a termékeket itt találod: nadrágok, protektoros védők)

..

.

protektoros kesztyű (a termékeket itt találod)

.........

...

.

magas szárú, zárt, motoros cipő és csizma (a termékeket itt találod)

..

.

.

A motoros iskolák felszereléssel kapcsolatos igényei eltérőek, ezért célszeűbb saját, komplett motoros cuccban menni a gyakorlati oktatásra- és vizsgára egyaránt!

A teljes szett beszerzése esetén ajánlott 20% kedvezmény mellé egy 10%-os törzskártyát is adunk ajándékba, amit 3 évig használhatsz.

.

.

Mivel tudsz még spórolni, ha most kezded a motorozás tanulást?

Ha kezdő motorosként saját motorral gyakorolsz és vizsgázol, könnyebb dolgod lesz a gyakorlati tanulásban és nem utolsó sorban sokkal olcsóbb lesz a friss segédmotor jogsi!

Nézd meg 50-es, váltós motorválasztékunkat, hátha találsz valami kedvedre valót! A motorvásárlás mellé is jár a 10%-os törzskártya!

.

IDE KATTINTVA KERESGÉLHETSZ AKTUÁLIS MOTORJAINK KÖZT!

.

*Az ajánlott kedvezmény akkor érvényesíthető, ha mind az 5 tétel egyidőben lett vásárolva/megrendelve, március 20-ától visszavonásig érvényes és más ajánlatokkal nem összevonható! Amennyiben a szett tartalmaz akciós terméket, úgy azt az akciós áron kapod meg!



vissza a hírekhez >>