Akár 10-50% kedvezménnyel juthatsz motoros cuccokhoz!

Akár 10-50% kedvezménnyel juthatsz motoros cuccokhoz!
Akár 10-50% kedvezménnyel juthatsz motoros cuccokhoz!
2024.02.14.
Gondolkozz el azon, hogy mi is történt a motoroddal és a motoros cuccaiddal télen! Hibernáltad őket, meg sem mozdultak, állták a hideget. Most meg minden előjáték nélkül kitolnád a garázsból és elindulnál egy kanyarra??!
.
.
Nézzük például, mit is csinál a maci, mikor előbújik a barlangjából, hogy ijesztgesse magát a saját árnyékával?
Nem, nem az égre néz, hogy vajon süt-e a Nap! És nem, még csak nem is sandít maga mögé, hogy idén is üldözi-e az a félelmetes árnyék! Aki arra tippelt, hogy mindenek előtt fogja magát, és elmegy pisilni, az már közelebb jár az igazsághoz. Ugyanis a maci, mindezen hasznos elfoglaltságok előtt, ahogy egy hosszú táli álom után kibattyog a barlangja elé, NYÚJTÓZIK EGYET!...

És mi köze az egyszeri motoros embernek ehhez az emlőstani okfejtéshez? Nagyjából ugyanez történt a motoroddal és motoros felszereléseddel is a télen: lehibernáltad őket, meg sem mozdultak, állták a hideget. Most meg fogod, és minden előjáték nélkül kitolod a vasat garázsból, magadra kapod a tavalyi, motoros cuccaidat?! Összegyűrt, protektoros kabát, koszos, szakadt motoros nadrág, megkeményedett protektorok, karcos bukósisak, elavult alsóruházat, kirepedezett csizma... elhagyott, motorlezáró kulcs... stb. Hát, ha fontos Neked a motor- és saját egészséged (amely azért összefügg a Te pszichés állapotoddal és a pénztárcád vastagságával is), akkor hagyd mindenek előtt kinyújtózni magad!

A következő lépésként nézz rá gumiabroncsodra, vizsgáld meg állapotát és ha úgy ítéled meg, jelentkezz még a szezon kezdete előtt gumicserére! A motorkerékpárok gumiszerelési díjaiból 20% kedvezményt biztosítunk február végéig! Időpontfoglalási naptár ITT található!

Aztán kezdj el gondolkodni, milyen, biztonságos, új, motoros cuccokat lenne célszerű beszerezni!

A FENTI OKFEJTÉSEKRE VALÓ TEKINTETTEL FEBRUÁR VÉGÉIG akár 10-50% KEDVEZMÉNYT* ADUNK SZÁMTALAN TERMÉKRE, HOGY IDŐBEN FEL TUDJ KÉSZÜLNI A SZEZONRA!

.

Fontos még tudni, hogy váltós, ötvenes motorjainkat még mindig SZEZON végi áron kínáljuk. Motorválasztékunk IDE KATTINTVA érhető el.

Élményprogramjaink közül a 2 órás Segway tereptúrát 50% kedvezménnyel foglalhatod, vagy akár EBBEN A WEBSHOPBAN vásárolhatsz ajándékkártyát is a programokhoz.

További quados-, terepjárós- és Segway programok ITT találhatók.

.

Egyes szolgáltatásaink és termékeink Szép kártyával is fizethetők.

*A kedvezményekről törökbálinti üzletünkben tájékozódhatsz. A kedvezmények csak a teljes árú termékre vonatkoznak és március 16-ig érvényesek.

vissza a hírekhez >>