Karrier


AZ RMC Motoros Boltról

  

 

A több, mint 20 éve működő RMC Motorosbolt a régió egyik legnagyobb, felszereléseket forgalmazó, szakirányú kereskedése. Motorozásban nélkülözhetetlen termékek kis- és nagykereskedelmével, termékfejlesztéssel, motorkerékpárértékesítéssel, valamint szervizeléssel foglalkozunk.

Mind emellett saját márkás termékeket tervezünk-, fejlesztünk- és gyártatunk profi, erre szakosodott üzemekben, ahol az ismert márkák jó része is készül.

Elsődleges célunk, hogy a motorosoknak olyan igényes ruházatot és felszerelést biztosítsunk, amely a kompromisszum nélküli biztonság és a használati kényelem mellett a legjobb ár-értékarányt képviseli a piacon.

A felszerelések és tartozékok mellett számtalan kiegészítő-, utángyártott- és gyári alkatrész elérhető üzleteinkben. Az „utolsó csavarig” mindent próbálunk biztosítani, beszerezni, amire egy motorosnak és amire egy motornak szüksége lehet. Az üzlethez kapcsolódó szerviz- és road-szerviz szolgáltatásaink is bizonyítják, hogy lehetőség szerint minden kérést, problémát orvosolni tudjunk, ami a motorozás kapcsán felmerülhet.

Az utóbbi évek egyiki, dinamikusan fejlődő üzletág a quados-, terepjárós- és Segway-programok szervezése, amelynek nélkülözhetetlen feltétele quadparkok, újabb és újabb rendezvényhelyszínek létesítése.

   

.

.ÁLLÁSAJÁNLAT

Kiskereskedelmi egységünk és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez, bővítésének elősegítéséhez az alábbi pozícióba keresünk munkatársat:

"Értékesítő és reklám szakember"

Mi is az a "Értékesítő és reklám szakember" pozíció?

Lehetetlen feladat úgy ajánlani, hirdetni egy terméket, hogy az ember ne legyen közvetlen, napi kapcsolatban magával a termékkel és ne ismerje meg a felhasználókat, a motorosokat! A mai világban napi szinten kell az emberek tudtára adni ajánlatainkat, újdonságainkat… jó előre figyelmeztetni kell őket, tájékoztatni a szezonális dolgokról, tennivalókról. A social media alapvető fontosságú lett a mindennapos kommunikáció terén. Ezt a feladatkört szeretnénk összefűzni a bolti értékesítő pozícióval!

A bolt dolgozói közül az értékesítő kiemelt fontosságú. Ő az, aki munkája során a legszorosabb kapcsolatba kerül a vevőinkkel. Ő az aki a forgalmazott árukkal kapcsolatban felmerült kérdéseket megválaszolja, megoldást nyújt vevőink problémájára.

Mindezekből következik, hogy munkád végső eredménymérője az lesz, hogy leendő vásárlóink napra készek-e választékunkból, ajánlatainkból, illetve a betérő vásárlóink milyen érzéssel távoznak a boltból, mennyire hatékonyan tudjuk megtartani az ügyfeleinket, függetlenül attól, hogy vásároltak-e aznap vagy sem.

Az RMC Motoros Bolt számára stratégiai fontosságú, hogy barátságos, emberközeli környezetben a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsuk vásárlóinknak és ebben kulcsfontosságú szerep jut ennek a pozíciónak.

 

Ezeket fogod szeretni, ha nálunk dolgozol:

Fejlődési lehetőség

Maximálisan támogatjuk fejlődési terveid és jövőbeli céljaid. Hiszünk abban, hogy mindenki képes a fejlődésre, fejlődjünk együtt. Támogatjuk továbbképzésed, fedezz fel akár különböző munkaterületeket, találd meg nálunk az utad.

Rendszeres csapatépítés

A munka mellett, szívesen szánunk időt a kikapcsolódásra is, ezért néha elmegyünk iszogatni, gokartozni, quadozni, kipróbáljuk Segwayflottánkat, vagy terepjáróinkat… netán elmegyünk kirándulni vagy bármi mást csinálni, amihez csak kedvünk van.

Versenyképes jövedelem, egyéb juttatások

Szorgalmadat versenyképes, átlagon felüli jövedelemmel és egyéb juttatásokkal jutalmazzuk. Átlátható ösztönző módszerünknek köszönhetően hosszútávra tervezhetsz.

Autentikus motoros hangulat

Csapatunk egyes tagjai szívesen töltik szabadidejüket kettő-, vagy négy keréken, ezért a motoros életérzés, a közös érdeklődés adott. Ha te (még) nem motorozol, természetesen nem kizáró ok!

.

   

 

Ezt várjuk tőled, ha csatlakozni szeretnél:

Kereskedelmi végzettség, vagy munkatapasztalat 

FACEBOOK-, INSTAGRAM alapszintű ismerete 

Asztali számítógép és okos telefon kezelése 

Precíz, lendületes személyiség legyél 

Szeress és tudj kommunikálni 

Légy elkötelezett 

.

Jó lenne  tudnod ezeket is, ha az első pillanattól kezdve nélkülözhetetlen csapattag akarsz lenni:

Alapszintű angol nyelvtudás

Reklám-marketing tapasztalat

B kategóriás jogosítvány

Motoros termék-, illetve típusismeret

 

 

Ez lesz a feladatod, ha bekerülsz közénk:

Facebook- és Insta posztok, sztorik készitése.

Csatlakozás szakemberek által összeállított reklámkampányainkhoz, ezek támogatása, segítése.

Kollegáink segítése az értékesítésben, szolgáltatásokban.

Gyűjts rajongókat! Leginkább rajtad múlik, hogyan fog visszagondolni az üzletben, szervizünkben töltött időre a betérő vásárló.

Termékek kezelése

Termékek ajánlása, kezelése, elhelyezése bemutató-felületeinken.

Eladótér rendben tartása

Tiszta, rendezett üzletben mindenki szívesebben tölti el az időt. Gondoskodj róla!

Web áruház asszisztencia

Újdonságok kutatása, kihelyezése web áruházunkban… termékek naprakészen tartása.

 

Munkatársaink véleménye

Mit szeretnek Kollegáink az RMC Motoros Boltban? A legjobban azt, hogy egyedi környezetben családias a hangulat, a munkatársakkal baráti a légkör, van fejlődési-, továbbképzési lehetőség, a cég alapértékei közé tartozik a dolgozók megbecsülése, egymás segítése. Szeretik, hogy a munkában folyamatosak a kihívások, mindig tanulhatnak és feszegethetik a határaikat.

 

A munkavégzés részletei:

Munkavégzés helye

Törökbálint Bajcsy-Zs.u.71, RMC Motoros Bolt

(kék busz vonalán, vasútállomáshoz közel)

Munkaidő


Hétfő - Péntek: 9:45 - 18:15
Egyes szombatokon: 9:45 - 13:15

(fél óra ebédszünettel, rövidített, téli nyitvatartási idővel)

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat. Ha te vagy a legjobb jelölt, de felmondási időd van, megvárjuk ;-)

 

Csatlakoznál? Jelentkezz hozzánk MOST!

 

1.

Az első lépés, hogy küldd el önéletrajzod az info@rmcmotor.hu e-mail címre FIZETÉSI IGÉNY megjelöléssel.

2.

Minden komoly jelöltet felhívunk. A rövid telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni.

3.

A személyes találkozó alkalmával megismerheted üzletünket, betekintést nyersz életünkbe, mely után közösen döntést hozunk a továbbiakról.

 

 

Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat, és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Minden beküldött információdat csak az RMC Motor vezetősége fog látni, a többi munkatárs ezekhez az adatokhoz nem fér hozzá. A tudtod nélkül természetesen nem fogjuk felkeresni az esetleges jelenlegi munkahelyedet referencia ügyében.