Használt motorok téli áron

Használt motorok téli áron
Használt motorok téli áron
2022.01.05.
Menő féldecisek fiataloknak?
Óriásrobogók, esetleg túramotorok...?
Most még téli áron* juthattok egy-egy vasparipához!

Tanulómotornak keresve sem találhattok jobbat a segédmotoros kerékpárnak minősülő, ötven köbcentis, klasszikus gépeknél, ráadásul most kedvező áron!
Szinte teljesen eltűntek a kereskedők kínálatából a kezdők és fiatalok számára legmegfelelőbb, hagyományos felépítésű, ötvenes, váltós motorok, pedig ezekkel lehet igazán elsajátítani a motorozás fortélyait, megtanulni a váltást, kuplungolást és magát a motorkezelést.

Mi gondoskodtunk arról, hogy elérhető áron jusson hozzá aki akar, érdemes hát körbenézni törökbálinti boltunkban, ráadásul választékunk folyamatosan bővül, frissül.
A hazai, ritkaságszámba menő ínyencségek Ausztriából és Svájcból érkeztek. Akad közöttük szupermoto, enduro, sportmotor.... ember legyen a talpán, aki első blikkre el tudja dönteni, melyiket vinné haza!
.
.

Aztán itt vannak akár a városi-, akár túramotorozásra alkalmas óriásrobogók és természetesen ezek kisebb testvérei is! Néhány túramotorral kiegészítve a választékot, egész szép kollekciót tudunk kínálni most még téli árakon a motoros nagyérdeműnek...!

Az aktuális hasznátmotor választékot IDE KATTINTVA tekintheted meg.

.

...és a legjobbat hagytuk a végére!
Minden motorvásárló törzsvásárlói kártyát igényelhet, amellyel 10% kedvezményre jogosult az üzletben és a webshopon található termékeinkből egyaránt!
.
.

*A "téli árak" a raktárkészlet erejéig, vagy visszavonásig érvényesek.

vissza a hírekhez >>