RMC Motor AJÁNDÉKKÁRTYA szervízszolgáltatásokhoz (tetszőleges összeggel feltölthető)

RMC Motor AJÁNDÉKKÁRTYA szervízszolgáltatásokhoz (tetszőleges összeggel feltölthető)

Cikkszám: AKSZ

Mik azok az RMC Motor Ajándékkártyák?

Ajándékötletet keres? Oldja meg RMC Motor Ajándékkártyával okosan az ajándékvásárlást!

Az RMC Motor Ajándékkártyák az RMC Motor törökbálinti szervízében beváltható, olyan feltölthető ajándékkártyák, melyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés, hisz egy motorosnak egyértelműen hasznos lehetőséget ajándékoztunk motorjának szervízelésére, road-szervízre, autó- és motorkerékpár gumiszervíz, vagy szezonban mobil gumiszervíz szolgáltatás igénybevételére.

Ezzel a kreatív és elegáns megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhat, így a meglepett maga dönthet és olyan szolgáltatást vehet igénybe, amire valóban szüksége van.

Ajándékkártyáink igényes kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és tájékoztatóval ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választja 3 féle ajándékkártyánk közül, biztosan különlegessé varázsolja az ajándékozás pillanatát.

Ajándékkártyáink jobban vigyáznak Ügyfeleinkre, mint gondolnák! További költség nélkül 1.000.000,- értékű UNICA balesetbiztosítást és egy un. Életkártya szolgáltatást tartalmaznak!

Hogyan működik az RMC Motor Ajándékkártya?

Aki adja

  • megvásárolja, majd egyszerűen és tetszőleges összeggel, gyorsan fel tudja töltetni a kiválasztott ajándékkártyát
  • a kártya értékén felül ki kell fizetni az ajándékozni kívánt, szabadon felhasználható pénzösszeget 5000 és 100 000 Ft közötti értékben.

A megajándékozott

  • döntése szerint, különböző szolgáltatásainkra költheti el az ajándékkártyán levő egyenleget
  • az RMC MOTOR törökbálinti szervízében javíttathatja robogóját, motorkerékpárját, cseréltetheti motorkerékpárja-, vagy gépkocsija gumiabroncsait, illetve road-szervíz, vagy szezonban akár mobil gumiszervíz szolgáltatás igénybevételére is jogosult
  • a beváltás egy vagy több különböző alkalommal lehetséges.
  • a kártya megvásárlása és regisztrációja után automatikusan életbe lép az 1.000.000 Ft értékű UNICA közlekedési balesetbiztosítás és használhatóvá válik az un. Életkártya szolgáltatás (info: www.eletkartya.hu).

Általános Szerződési Feltételeinket IDE kattintva tekintheti meg!

Bruttó ár: 3 500 Ft
Webshop ár: 3 500 Ft
Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Visszahíváshoz add meg neved, telefonszámod és kollégáink hamarosan felhívnak!