Folytatódjék a tavaszi előjáték..

Folytatódjék a tavaszi előjáték..
Folytatódjék a tavaszi előjáték..
2019.03.07.
Gondolkozz el azon, hogy mi is történt a motoroddal télen! Hibernálta magát, meg sem mozdult, állta a hideget. Most meg fognád, és minden előjáték nélkül kitolnád a garázsból?!
.

Nézzük például, mit is csinál a maci, mikor előbújik a barlangjából, hogy ijesztgesse magát a saját árnyékával?
Nem, nem az égre néz, hogy vajon süt-e a Nap! És nem, még csak nem is sandít maga mögé, hogy idén is üldözi-e az a félelmetes árnyék! Aki arra tippelt, hogy mindenek előtt fogja magát, és elmegy pisilni, az már közelebb jár az igazsághoz. Ugyanis a maci, mindezen hasznos elfoglaltságok előtt, ahogy egy hosszú táli álom után kibattyog a barlangja elé, NYÚJTÓZIK EGYET!...

És mi köze az egyszeri motoros embernek ehhez az emlőstani okfejtéshez? Nagyjából ugyanez történt a motoroddal is a télen: lehibernálta magát, meg sem mozdult, állta a hideget. Most meg fogod, és minden előjáték nélkül kitolod a garázsból?! Hát, ha fontos Neked az Ő egészsége (amely azért összefügg a Te pszichés állapotoddal és a pénztárcád vastagságával is), akkor hagyd mindenek előtt kinyújtózni!

Mit jelen ez egy gépszívnek? Minimálisan ilyen-olyan pucolásokat, leeresztéseket, feltöltéseket, felfújásokat. De adott esetben cseréket, kisebb szervizeket is. Hogy aztán egész szezonban hűségesen simítsa ki az idegrendszered dolgos hétköznapokon összekuszálódott szálait.

Kínainak hatnak a fentiek? Gőzöd sincs, mire van szüksége a vasnak? Momentán az asszony elpakolta a tavaszi nagytakarításban a kanyarfúródat? A rák se pucolgassa, mikor sürgős sörözni valók vannak a komákkal? Meg a kerti sütőt is ismét használatba kellene venni? Persze, az RMC Törökbálint most is kihúz a .... csávából! Hozd el a szervizünkbe, kezelésbe vesszük a testét-lelkét, bízd ezt inkább a motordoktorokra! Aztán nem lesz más dolgod, mint megnyergelni és le sem szállni róla októberig!

Ja... és majd elfelejtettem! Ingyenesen átvizsgáljuk a géped, ha aztán a szükséges javításokat velünk végezteted!

És hogy most milyen szereket, cuccokat ajánlunk, mielőtt útrakelnél? Hát a nyújtózás után tekerj lejjebb és elmélkedj, mirte lehet szükséged!

.

.

Motorolajok, láncsray-k, speciális motor öblítők

RÉSZLETEK ITT!

.

.

.

Hiflofiltro levegő és olajszűrők

További részleteket és árainkat megtalálod ITT!

.

.

.

Robogó, sport- és túramotor, cross és enduro gumiabroncsok

Részletekért KATT IDE!

.

.

.

EK- és DID láncok minden típushoz

Részletek ITT!

.

JT és PBR lánckerekek

Részletek ITT!

.

NGK gyertyák

.

.

Yuasa és LP akkumulátorok, akkutöltők

.

.

A következőkben tovább fokozzuk az információáradatot és elmondjuk, miért- és mit kell magaddal vinned, ha nekiindulnál motoroddal a Nagyvilágnak!

vissza a hírekhez >>