Terepperverzeknek

Terepperverzeknek
Terepperverzeknek
2017.07.12.

...előzetesen egy jó hír:

Gyakorlópályáinkat MOST kipróbálhatod!

Ott leszünk quadjainkkal 08.19-én délután, 16-20 óráig , az Omega koncert előtt, 08.20-án 16-20 óráig a Bon-Bon koncert előtt, Törökbálinton, a Kinizsi réten (a GL Outlet mellett) *.

.

A perverzek terepébe most ne menjünk bele, tekintettel arra, hogy testületileg nem tudunk azonosulni vele (hogy egészen finoman fogalmazzunk), és nem utolsó sorban az már hatósági jogkörbe tartozik!

Ellenben a tereppervezek elég közel állnak a szívünkhöz, ezért bővítettük az arzenált: a Törökbálinti Quadparkban már nem csak quadozásra, de terepjárózásra is lehetőség van!

Mert vagyunk egy páran úgy, hogy a négy keréken zötyögés, hogy is mondjam csak... szóval fiziológiás értelemben is örömet, még ha talpig mocskos is lesz utána az ember (vagy pont azért...)

És persze vannak, akik ezt nem értik, de mindig vannak, akik nem veszik azt, ami jó. Mármost, ha nyitott vagy az új élményekre, hát gyere el, lehet, hogy Téged is beránt a szekta!

Jöhettek egyesével, családdal, gyerekekkel, haverokkal, haverinákkal, céges csapatépíteni, bármikor, bármilyen alkalomból, akárhányan! Mi csak annyit tudunk garantálni, hogy jó lesz....!

.

.

Quados programötletek IDE kattintva találhatók.

Terepjárós programötletek IDE kattintva találhatók.

.

.

Ja...és egyes hétköznapokon (hétfőn, kedden, szerdán) olcsóbb!

.

Talán ez már valóban perverzitás:

.

.

Kedvcsináló fotók a törökbálinti és várgesztesi parkból:


.

.

*a gyerek- és felnőttpálya 1.000 Ft-os kupon megvásárlása esetén próbálható ki, amelyet október 31-ig jóváírunk bármely programunk árából!

vissza a hírekhez >>