Terepperverzeknek

Terepperverzeknek
Terepperverzeknek
2017.10.04.

A perverzek terepébe most ne menjünk bele, tekintettel arra, hogy testületileg nem tudunk azonosulni vele (hogy egészen finoman fogalmazzunk), és nem utolsó sorban az már hatósági jogkörbe tartozik!

Ellenben a tereppervezek elég közel állnak a szívünkhöz, ezért bővítettük az arzenált: a Törökbálinti Quadparkban már nem csak quadozásra, de terepjárózásra is lehetőség van!

Mert vagyunk egy páran úgy, hogy a négy keréken zötyögés, hogy is mondjam csak... szóval fiziológiás értelemben is örömet, még ha talpig mocskos is lesz utána az ember (vagy pont azért...)

És persze vannak, akik ezt nem értik, de mindig vannak, akik nem veszik azt, ami jó. Mármost, ha nyitott vagy az új élményekre, hát gyere el, lehet, hogy Téged is beránt a szekta!

Jöhettek egyesével, családdal, gyerekekkel, haverokkal, haverinákkal, céges csapatépíteni, bármikor, bármilyen alkalomból, akárhányan! Mi csak annyit tudunk garantálni, hogy jó lesz....!

.

.

Quados programötletek IDE kattintva találhatók.

Terepjárós programötletek IDE kattintva találhatók.

.

.

Ja...és egyes hétköznapokon (hétfőn, kedden, szerdán) Törökbálinton olcsóbb!

.

ÉS MÉG EGY!

Szombaton, október 21-én ingyenesen kipróbálhatod gyerek- és felnőtt quadjainkat a törökbálinti Kecskevilág Tanya kolbászsütő vesenyén! Részletek ITT!

.

.

Talán ez már valóban perverzitás:

.

.

Kedvcsináló fotók a törökbálinti és várgesztesi parkból:


vissza a hírekhez >>