Iskolakezésre ajánljuk

Iskolakezésre ajánljuk
Iskolakezésre ajánljuk
2017.09.10.
A családi béke mindennél fontosabb, a kritikus időszakokat pedig tudatosan kell kezelni!

Tehát tegyük fel, így-úgy sikerült átkelni a nyár viszontagságain. Anya lassan elfelejti a megalázottságból fakadó stresszt, hogy a kéthetes nyaralás során két ízben is kénytelen volt ugyanabban a fürdőruhában megjelenni a parton, pedig egészen nyilvánvaló, hogy a bibionei strandon jelen levő, kb. húszezres nemzetközi közönség kizárólag ezt figyelte. Apa is lassan ocsúdik a tragikus helyzet magas C-hez közelítő kommentálásából, a gyerek meg már úgysem fogja soha feldolgozni, hogy a feszült helyzetre való tekintettel, rendre törölték a fagyi megrendeléseit.

Nahát, itt a kanyarban a következő válsághelyzet: az iskolakezdés! Ellenben most csináljuk tudatosabban, meglátjuk, menni fog: hadd kapjon a kölyök olyan füzetet, amilyet akar! Anya és apa pedig megpróbálnak felnőtt módjára viselkedni, szépen kézen fogják egymást és kisasszéznak Törökbálintra, ahol jól beszerzik mindazt, ami a nyárutó stresszoldó, családegyesítő motorozásaihoz még szükséges.
.
.
.
.
.
Családterápia á la RMC!
.
.
...és hogy mi lesz az akció? Majdnem kifelejtettem!
.
Brubeck thermoaktív, férfi- és női aláöltözőit további 20% kedvezménnyel adjuk *!
A B-Star, Air Jack, levehető héjú textildzsekit 20% kedvezménnyel kínáljuk *!
B-Star One Way, hosszított, különböző színű, motoros textilkabát ára most 20%-kal olcsóbb*!

...és ha esetleg a VASAT is lecserélnéd, vagy egyszerűen csak venni szeretnél egy másikat, csemegézz a következő ajánlatok közül!

.
*Az akcióról Kollegáink nem figyelmeztetnek, a pénztárnál az ISKOLAKEZDÉSRE jelszóval aktiválhatod az ajánlott kedvezményt!
Az ajánlatok 2017.09.30-ig érvényesek és más kedvezményekkel nem összevonhatók!
vissza a hírekhez >>