A Husqvarna ismét a vb-n

A Husqvarna ismét a vb-n
A Husqvarna ismét a vb-n
2010.09.27.

A Husqvarna bejelentette, hogy 2011-tõl ismét versenyezni fog a FIM MX1/MX2 motokrossz világbajnokságon. A hírt a 2010es MX világbajnokság fermoi állomásán jelentette be a Husqvarna verseny és PR igazgatója Martino Bianchi, valamint a Husqvarna Racing kutató és fejlesztõ igazgatója Pierluigi Zampieri.

Három sikeres évet tudhat magáénak a Husqvarna Alex Salvininek köszönhetõen, aki jelenleg az MX3 világbajnokság és az EMX2 európai bajnokság tabelláján is a második helyen áll. A gyár az ötéves kihagyás után döntött úgy, hogy visszatér a FIM motorkrossz világbajnokságba, ahol a 2011-es injektoros Husqvarna TC250 -nel állnak rajthoz.
A világbajnokságon résztvevõ csapat bemutatását a Husqvarna e hónap végére tervezi, a jövõ évi szezont tekintve a cél az elsõ tízbe jutás.

Ha te is hódolsz a terepmotorozásnak és neked vagy a motorodnak szüksége lenne valamiféle kiegészítõre, felszerelésre, akkor térj be hozzánk és nézz körül!
Teljes Polisport kínálattal állunk rendelkezésedre, amibõl motorodat, quadodat új ruhába öltöztetheted és kínáljuk még többek között a méltán népszerû Kenda gumiabroncsok teljes választékát.
Örömteli, hosszú szezont kívánunk nektek!
RMC motor csapata

vissza a hírekhez >>