Mi a túróba pakoljak?

Mi a túróba pakoljak?
Mi a túróba pakoljak?
2015.07.27.

... mégsem akaszthatom hipermarketes szatyiban a nyakamba!

Vettük az akadályokat, értelmes motoros módjára szépen megvásároltunk mindent akciósan, amire csak szükség van: protektorokat a habtestünk védelmére, nyári- vagy levehető héjú csodakabátot a menetrendszerűen érkező gatyarohasztó hatástalanítására, van már hova raknunk a telefonunkat, és a vasat is ki tudjuk kötni a kocsma előtti oszlophoz, hogy ott várja meg a józanodás fájdalmas folyamatának a végét, ahol mi hagytuk...

De mibe pakoljon a motoros, aki érzékenyebb az ár-érték arányra, mint a sör hőfokára és a gazdasági realitások, valamint a családi erőviszonyok kényszerítő szorításában egy évben csak egyszer tud hosszabb túrát tenni? Ezért már csak nem érdemes a csili-vili bőröndrendszert beszerezni, aminek az árából az ország kevésbé boldog csücskeiben kisebb családi házat lehet vásárolni... és hát aztán annyi megoldandó kérdés van ebben a csomagolok, tehát vagyok témakörben, hogy szinte kizárt az ideális megoldás: egyszer egy heti cuccot kell fölmálházni, a néhány balatoni hétvégére nyilván ennek a töredékét (kivéve, ha az asszony is jön...) és mi van akkor, ha életünk párját felelőtlenül magára hagyjuk némi pénzmaggal és összevásárol némi halaszthatatlan létszükségletet... azt is valahol föl kellene kötni a motorra.

Nos kérem: Törökbálint! Teccik érteni: ki kell battyogni Törökbálintra, a mulatság indul extra kicsi tanktáskától (iratoknak, fürdőgatyának) a földszintesen, félemeletesen át az emeletesig (tisztára, mint egy ingatlan hirdetés...), aztán végtelenül versenyképes árszínvonalú oldaltáskák, a B-Star által garantált minőségben. Combtáska (nem, pénisztáska nincs!), övtáska, amiből még olyan csoda darab is van, hogy hátizsákká lehet varázsolni... egyszóval, mint egy valamirevaló költöztetős csapatnál: nincs olyan szállítási feladat, amire ne tudnánk a megoldást!

...pakolósutazós funkciókra bőrmegoldásokat is tudunk ajánlani keményebb Biker Kollegáknak!

vissza a hírekhez >>