Talmácsi elhagyta a melbourne-i kórházat

Talmácsi elhagyta a melbourne-i kórházat
Talmácsi elhagyta a melbourne-i kórházat
2013.02.26.

Sajnálatos balesettel és sérüléssel kezdődött Talmácsi Gábor péntek reggeli fülöp-szigeteki tesztje.

A hét elején jól motorozott Talmácsi Gábor, de a pénteki első szabadedzés második körében egy olajfolton megcsúszott a magyar versenyző Hondája, aki emiatt nem tudta elkerülni a bukást.

Facebook oldalán jelentette be Talmácsi Gábor, hogy elhagyhatta a melbourne-i kórházat és a lehető legrövidebb időn belül hazatér Ausztráliából. Felmerült, hogy állkapcsát operálni kell, amire, ha szükség van, szeretné mindenképpen itthon elvégeztetni. További vizsgálatok várnak majd rá, illetve folytatja a megkezdett kezeléseket is (bokájával, vállával kapcsolatban), hogy minél előbb felépüljön.

A 31 éves pilóta egy olajfolton megcsúszva esett el az első szabadedzésén, s rövid időre eszméletét vesztette. Az elvégzett újabb vizsgálatok kiderítették, hogy "a fejét ért erős ütés hatására folyadék keletkezett a koponyájában, melynek felszívódási ideje legalább öt-hat nap, valamint eltört az alsó állkapcsa". Talmácsi bal bokáján is komoly zúzódásokat szenvedett, emiatt egyelőre nem tud lábra állni, és az esés következtében a válláról is csúnyán lehorzsolódott a bőr.

#000000

vissza a hírekhez >>