Nagyrobogót forral a KTM?

Nagyrobogót forral a KTM?
Nagyrobogót forral a KTM?
2010.11.26.

Elképesztõ híresztelés látott napvilágot nemrégiben egy robogós portálon, ahol nem másról írnak, mint egy, egyelõre csak a feltételezések szintjén létezõ ezer köbcentis (!) nagyrobogóról, melyet a KTM dédelget.

Az oldalon már egy hipotetikus vázlat is megjelent az SC-Duke néven említett jármûrõl, amellyel az osztrákok - a Yamaha, a Honda, a Gilera és a BMW után - a nagyteljesítményû óriásrobogók piacára lépnének, sõt már teljesítményadatokat és egyéb részleteket is tudni vélnek a narancssárga sportrobogóról.

Vélelmezett teljesítménye 98 LE, forgatónyomatékának maximuma 90 Nm lesz "a jól értesült" internetes újság szerint. Automata illetve hagyományos, szekvenciális váltóval szerelhetik, a majdani boldog tulajdonos pedig háromféle üzemmódban (City, Open és Road) közlekedhet majd. Kerekeit 17 colosnak mondják , a váz, mint a KTM-eken általában, CrMo acélszerkezet lenne, a segédvázat alumíniumból vizionálják.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a KTM egyáltalán nem erõsítette meg, hogy terveznék egy ilyen termék piacra állítását, pedig Viktor, a KTM PR és marketing szakembere mindig igen jól értesült az ilyen témákban, és általában nem is rest megosztani a titkos tudását. De ezúttal õ is csak vállat vont: „A photoshopos képet én is láttam, de az égvilágon semmi infóm nincs, hogy van-e igazságalapja a dolognak.” - írta válaszul.

vissza a hírekhez >>