Hidegben sem kell leszállnod...!

Hidegben sem kell leszállnod...!
Hidegben sem kell leszállnod...!
2024.01.08.
Már javában tart az őszi-, téli motoros szezon... Ha a dermesztő hideg ellenére útra kelünk, elkél testnek, léleknek, motornak is a segítség!....
Gondolom, mindenki elfogadta már azt a tényt, hogy nem lehet mindíg jó idő! Egy kicsit tekintsünk előre: jön a hidegfront! Viharos erejű széllel, napközben is fagypont alatti hőmérséklettel... Mármost didergő motorosnál nincs röhejesebb, úgyhogy néhány jó tanács, mivel téliesíthetnéd legjobban magadat és téli használatban levő vasparipádat!
...és egy fontos tudnivaló: JÓ NÉHÁNY TERMÉKNÉL MÉG TART A KARÁCSONYI, ÁRCSILLAPÍTÓ PIRULA HATÁSA! (az akciós termékeket, termékcsoportokat **-gal kelöltük)

A sisak alá ilyenkor szinte kötelező a kámzsa, vagy csősál:

A Radical Pro Extreme kámzsa a mély kialakításának köszönhetően egészen a melkasunkig leér, így nem csak a sisak alatt biztosítja a kellemes időjárást. A Zan Headgear thermó csősálai akár hétköznapi viseletként is megfelelően védik a nyakunkat a hidegtől:

.

.

Ha hűvösebb-, esetleg esős az időjárás, párás a levegő, akkor bukósisakunkban jelentős párásodásra számíthatunk! A jelenség ellen szintén vannak jó módszereink, amelyek javítják a kilátást és megkönnyítik motoros életünket!

A Motorex Quick Cleaner-t** szinte bármilyen felületen használhatjuk, így a sisak plexi tisztítására és vízlepergető hatás növelésére is. Az Oxford univerzális pinlockot vagy a Muc Off páramentesítő sprét azokba a sisakokba javasoljuk, ahol nincs előkészítés vagy nehezen beszerezhető a pinlock.

.

.

Hosszabb és rövidebb kivitelű, kivehető béléssel ellátott B-Star, motoros kabátok** a hidegebb vagy akár az átmeneti időszakban is megfelelő védelmet nyújtanak.

.

.

A meglévő ruházatainkat is érdemes felkészíteni erre az esős nyálkás időre.

Bár gyárilag a legtöbb ruházat megkapja ezeket a védelmeket, de időszakonként (tisztÍtás, mosás után mindenképp) érdemes újra lekezelni!

A Bristone család a bőr ruházatainkra és felszereléseinkre alkalmas, a képen szereplő Motorex Protex** pedig a cordura anyagú ruházatot látja el megfelelő védelemmel.

.

.

Ha ezek a termékek kevésnek bizonyulnak, esőruházatok, lábzsákok, kézmelegítők** és esővíz lehúzós kesztyűt választhatunk még felszereléseink közé!

.

.

A vastag ruházatban bepálik a t.köd...? Esetleg fázol is egy kicsit benne?
Figyelj, rögtön mondjuk a megoldást a testi bajaidra: a bőr/cordura/űranyag gúnya alá föl kell rántani egy Brubeck Dry**-, vagy Sesto Senso technikai aláöltözetet**! Ezzel abszolút kényeztetheted magad, de ha a Brubeck Cooler**, vagy Merino** cuccot választod, hidd el a thermohatás is működni fog...!

.

.

Széles kesztyűkínálat vaskosabb, télies és karcsúbb, átmeneti kivitelekben is elérhető választékunkban**.

A Brubeck alsó kesztyű** egy rendkívül hasznos kiegészítő, amivel a már meglévő kesztyűnket varázsolhatjuk komfortosabbá, téliesebbé.

.

A kivehető thermo bélésű, cordura nadrág nem csak a hosszabb túrákon, hanem a hétköznapi használatban is megfelelő választás lehet.

.

.

A B-Star neopren, protektoros térvédők**, izületmelegítők és vesevédők hasznos kiegészítők a mindennapokban, amelyek nadrág alatt és felett is hordhatók. A kettős tépőzáras rögzítésnek köszönhetően egy mozdulattal, egyszerűen fel- és levehetők.

.

Sas-tech cserélhető, ütésre keményedő protektorok**...

A legtöbb gyártó ruházatában található gumi és szivacs protektorok az idő előrehaladtával megkeményednek, eltörnek, szétporladnak, így azokat is érdemes kicserélni sokkal időtállóbb és jobb védelmet nyújtó protektorra! ...ráadásul most ezekre szinte fillérekért szert tehetsz, akár egy karácsonyi, vásáros kürtöskalács árából...

.

.

.

A nagy múltú, méltán világhírű Falco** csizmagyártó modelljei közül kínálunk néhányat vízhatlan cipzárral, vízzáró membránnal, amely tulajdonságok nyilvánvalóan fontosak a z őszi-téli motorozás során.

.

.

Ne felejtsd télen még jobban lezárni a motorod, mert a tolvajok ilyenkor fokozottan lesben állnak!

A sok jármű az udvarokon, garázsokban, parkolóházakban... vagy az utcán letakarva, igazi csemege a motortolvajok számára! Gyakran már egy brutál, ABUS lezáró látványa is elriasztja a "rossz embereket"!

Felső kategóriás ABUS motorlezáróinkhoz** most jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá! Néhány csomagolás-sérült terméket akár fél áron is megcsíphetsz!

.

.

..

...és ne feledd, ha a teljes árú termékek esetén 50 vagy 100 ezer forint felett vásárolsz, számolhatsz további 5-, illetve 10% kedvezményre jogosító törzskártyával!

.

.

.

Egyes termékek és szolgáltatások Szép kártyával is fizethetők!

.

,

.

**február 3-ig akciós termékek, termékcsoportok

vissza a hírekhez >>