Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk

Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk
Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk
2019.06.11.

Kérem tisztelettel, a mai gyorsan változó korban is lándzsát törünk a hagyományok értékei mentén: junius 21-23 között ismét Bazi Nagy RMC Vásár lesz Törökbálinton!

Előre megmondom, junius 21, 22 és 23-án lesznek azok a napok, amit sokan nem felejtenek majd el!

Kizárólag
21-én 10-20 óráig,
22-án 10-20 óráig,
23-án 10-14 óráig
engedünk be Bárkit!

Ettől eltérő időpontban csak bulizási szándékkal jöhettek!
...

Rendben, értékeljük, hogy hűséges vagy hozzánk, rezerváltunk is egy meghitt csücsköt számodra a szívünkben, de nehogy már az legyen a kifogás, hogy a könyöködön jön ki Törökbálint!
Rendben, a templomtornyot nem tudjuk áttolni a falu másik végébe, de az RMC-nél azért alapos változások vannak folyamatban!

A fenti napokon felhívjuk a figyelmed motoros kávézópultunkra, ahol vendégül is látunk egy jófajta eszpresszóra! Hogy motoros kocsmáról, meg motoros találkozóról, meg motoros csizmáról már hallottál, de motoros kávézóról még nem? Na hát, egy okkal több, hogy benézz és egy kicsit elmélyítsd a helyes világlátásod!

A tradíciókról pedig annyit: változatlanul megvendégelünk kajával-piával, zenével, három napig áll a bál...a menyecskék, akik ezalatt nem keltek el, ingyen vihetők...!


Nézzünk néhány vásári újdonságot!

Gondoltunk a kezdőmotorosokra! Egy olyan sisak-protektoros dzseki-protektoros nadrág-motoros kesztyű- motoros lábbeli kombót ajánlunk, amely szett 70.000 Ft alatt elérhető!
.

.
.
Hallottatok már az ARMALITH® farmeralapanyagról? Az igencsak meleg, kevlár betétekkel ellátott, motoros farmerek helyett olyan újdonsággal rukkolunk elő, ami szinte alig különbözik kényelmes, utcai társaitól! A rugalmas farmerszövetbe épített Aramidszálaknak köszönhetően a világ egyik, legerősebb, motoros farmernadrágját mutathatjuk be Nektek!
Ja és az ára igazi meglepetés lesz!
.
.
.
.
.
.
.

Bemutatunk egy olyan protektoros, 3 rétegű, motoros dzsekit, amelyen a kiváló, vízhatlan cipzárral ellátott szellőzőkön kívül óriási szellőzőpanelek nyithatók az elülső részen! Extraként külső, kemény protektort találhatunk még a váll felső részén!


.
.
.
.
.
.
Olyan protektoros kesztyűt ajánlunk, amellyel tudod működtetni érintőképernyős telefonod, gps készülékes!

.
.
.
.

Új, gyerek- és felnőtt, protektoros dzsekijeink hordozója speciális, nagylyukú, flexibilis szövetből készült. Ezzel az alapanyaggal jelentősen növeljük a protektordzsekik komfortérzetét!

.
.
.
.

A gyerek motoros is motoros? Igen.
És ugyanúgy törik, mint a felnőtt? Nem.

De ne legyünk felelőtlenek! Ha már az ebadta olyan szerencsés, hogy az iskolapadból csapatni indulhat, még ha csak a falu szélére is a Simsonnal, és kap bele gyertyát-benzint, akkor legyen normális cucca is.

........................
.
.
Radical-, Sesto Senso- és Brubeck technikai aláöltözőinkkel kellemesebb lesz minden motoros ruha viselete! Ezeket a termékeket az általános kedvezmény duplájával tudod megvásárolni!


További motoros csizma- és ruházati ajánlatok, akciók lelhetők majd fel a helyszínen! Hogy ezeket megtudd, mindenképp ide kell jönnöd!
.
..
.
Aztán hadd támogassuk meg a motivációd még néhány ténnyel:

ABUS csereakció:
Ezúttal ragadd meg a régi, elhasználódott motorlezáród és hozd el: az új, ABUS értékébe 20%-on beszámítjuk!
Hogy mit teszünk aztán azzal a sok régi fémmel? Majd beépítjük a nemzetgazdaságba és egy MÉH telepen GDP-vé konvertáljuk...
De lesz egy bizonyos ABUS féktárcsazár, amit közel 60%-kal olcsóbban adunk! Az akciós ár 9.690 Ft helyett 3.990 Ft.*
.
.
.
.
Aztán az ABUS multiszenzorral ellátott férktárcsazára 47.990 Ft helyett 33.590 Ft.
.
.
.


Néhány, további ötlet:
...továbbá, hogy ne legyen ilyen egyszerű az életed: prémium, SENA kommunikációs cuccok, SENA kommunikáció, RAM Mount telefonrögzítőrendszerek, SHAD dobozok, MOTUL és CASTROL kenőanyagok, B-Star neoprén térdvédők, Airoh-, LS2-, THH-, MT sisakok, mind-mind akciós árakon lesznek elérhetők!
Általánosan hirdetett kedvezmény mellett outlet cuccokat is találhatsz a vásáron akár 70%-os árengedménnyel, csak hogy ne tudd otthagyni őket!

Szerviz- és használtmotor akciók:
Egyedi, nagyonmárkás, gumi-rendelési lehetőség, némely használt motorunkra különleges ár - ennyi minden még a Mikulás puttonyába sem fér be!
(Ha pedig Te sem tudod hazahurcolni a zsákmányt, majd kitalálunk valamit...beüzemeljük valamelyik road szerviz gépezetünket…)

Quadparkunk ajánlata:
Dupla annyit kapsz, mint amiért fizetni kell!
Jelentkezz fél órás, quados programunkra és mehetsz közel egy órát!
Időpontfoglalás: foglalas@quadtours.hu



Többet nem írok, a többiről személyesen győződjetek meg!

Legújabb fotók a vásárról IDE kattintva tekinthetők meg!
.

*az akció és csereajánlatok nem vonhatók össze, illetve a vásáron kiállított, vagy megrendelt termékekre vonatkoznak.
vissza a hírekhez >>