AUTÓSOK! ELJÖTT A TÉLI GUMISZERELÉSEK IDEJE!

AUTÓSOK! ELJÖTT A TÉLI GUMISZERELÉSEK IDEJE!
AUTÓSOK! ELJÖTT A TÉLI GUMISZERELÉSEK IDEJE!
2021.10.25.
.
Ha el akarja kerülni a hosszas várakozást, foglaljon ONLINE gumiszerelési időpontot!
.
Beköszöntött az autósok számára kedvezőtlen időjárás, ideje téli gumira váltani! Javasoljuk, hogy mielőbb keresse fel törökbálinti gumiszervizünket és cserélje le nyári abroncsait!
(RMC Motor Gumiszerviz, Törökbálint, Bajcsy-Zs.u.71.)
.
Online időpontfoglaló rendszerünkben elhelyezett naptárban láthatja szervizünk szabad időpontjait és regisztrációját követően online is bejelentkezhet az őszi gumiátszerelésre! Ez esetben a szokásosnál is rövidebb várakozási időre számíthat!
Az időpontfoglaló naptárat kezdőoldalunk (www.gumivalcsinaljuk.hu) alsó részén-, vagy a következő linkre kattintva találhatja!
.
Ha akarja, házhoz is megyünk! Kívánságára szervizautónkkal házhoz megy szervizünk, és otthonánál cseréljük ki gumiabroncsait. Ingyenes kiszállást vállalunk törökbáliti telephelyünk 10 km-es körzetében, amennyiben mind a négy gumiabroncsának átszerelését végezzük. Online rendszerünkben a mobil szolgáltatásra is talál foglalási naptárt!
.
Ajánlat szezonális tárolásra:Ingyenesen tároljuk a következő hónapokban , amennyiben nálunk szerelteti azokat! A tárolás további feltétele, hogy a kerekeit megfelelő módon tisztítsuk és előkészítsük a téli tárolásra! A szerelés és tisztítás költségeit erre a linkre kattintva tekintheti meg, vagy keresse honlapunkon, az árlisták menüpontban! A szezonális tárolási ajánlat 2020.december31-ig érvényes!
.
.
Miért fontos a nyári abroncsok télire való cserélése?
Rendkívüli mértékben növeli a tapadást az un. lamellás szerkezet: A korszerű téli gumik elengedhetetlen tartozékai. Egy korszerű téli abroncson akár 2000 lamella is található. A lamellák kialakítása gyártónként eltér, de fő szerepük azonos: jelentősen megnövelik a kapaszkodó élek számát. Ezzel a csúszós útfelületen javul az erőátvitel és az oldaltartás. Fontos jellemzője a téli abroncsoknak a speciális gumikeverék: A téli gumik felülete alacsony hőmérséklet mellett is rugalmas marad. Így az abroncs hideg úton is megfelelő tapadással rendelkezik. A sokak által már közhelyként ismert 7°C fokos határ esetében tehát nem a levegő, hanem az útfelület hőmérséklete a mérvadó! Így már az októberi hideg reggeleken is előnyös lehet a téli gumi használata. Új abroncsának beszerzését 2-4 munkanapon belül, nagyker áron vállaljuk. Kérje ajánlatunkat a rendeles kukac rmcmotor.hu emailcimen! Bővebben információt a gumiabroncsoktról a következő linkre kattintva tekinthet meg!
.
További információ:
Tel (munkaidőben): 06 23 336262, 06 20 3899808
Email: torokbalint kukac rmcmotor.hu
vissza a hírekhez >>