...van a Bazinál is Bazi nagyobb!

...van a Bazinál is Bazi nagyobb!
...van a Bazinál is Bazi nagyobb!
2015.10.11.

Részben ismétlem szépen fogalmazó, költői kreativitásban kellően jártas Kollegánk korábbi szavait:

Őszintén szólva, eddig is úgy tudtuk, hogy bulizásban kellőképpen erősek vagyunk, de azért jó volt azzal szembesülni, hogy még mindig tudunk hova fejlődni! Mi is lehet a bazi, mint melléknév helyes fokozása? Bazi, bazibb, legbazibb és legeslegbazibb? Kicsit bazi, nagyon bazi, marha bazi... k.b.tt nagy bazi? Mindegy, a lényeg az: soha ennyien és ilyen ügyesen nem ittunk még sert, nem pusztítottunk zsíros deszkát, meg full extrás ragut, kávét... köszönjük mindenkinek, aki a fenti kimerítő hadműveletben tevőlegesen is részt vett!


Végül ismételten, de nem utolsó sorban egy kellemes levezetés a most ébredőknek:
Ha nem akarsz a ködös, ősz óta szervezett, monstre motoros túrádon lerobbanni, vagy a téli letárolással egybekötöd a vasad rendbedobását, vagy egyszerűen csak egy kicsit megsímogatnád kedvencedet, akkor figyelj!
A vasfittnesz keretén belül most továbbra is vásári áron adjuk a megbízható minőséget: japán EK (Enuma) láncokat, Eneos kenőanyagokat, fékbetéteket, olajszűrőket és lánckerekeket!
Aki október 31-ig sort kerít a fentiek cseréjére bemondja a jelszót Törökbálinton, annak megajánlunk 10% vásári kedvezményt a felsorolt, egyébként nem akciós szükségletekből!

A jelszó: "kicit ócóbban aggyad má!" (Figyelj a kiejtésre!)

..és ha még ez sem elég, nézd meg legújabb ABUS akcióinkat!

vissza a hírekhez >>