Új kielégülési forma

Új kielégülési forma
Új kielégülési forma
2013.07.22.

Szoktál megnyitni 18+ híreket? Na, őszintén, magunk közt vagyunk… akkor most nézz a hátad mögé és ha nem áll ott valamelyik rokonod, kollégád, üzlettársad, akkor katt a folytatásra!

Új kielégülési forma: a robogó vásárlás

Azt hiszed, kifinomult szexuális kultúrával rendelkezel? Csak mert suttyomban el-elolvasod az asszony női magazinjaiban a "7 kérdés és válasz a boldog párkapcsolatokról" kezdetű értekezéseket?

Nos, a jó hír az, hogy van új a Nap alatt, van még hová fejlődnöd. Ettől a dekadens kultúrától mégsem kaptál meg mindent, ami jár. Lássuk a példát a sorozatos és elnyújtott orgazmusok egyetlen módjára!

Első öröm: robogót vásárolni.

(Amennyiben érzéki, két keréken élő hölgy olvasó vagy, a következő pár sort nyugodtan átugorhatod. Folytasd a következő bekezdéssel.)

Jó, tudom, kicsi is, meg gömbölyű is, meg nagyrészt műanyag is, hogy jön ide egy rozsdás vasakhoz szokott férfiember? Első körben hidd el, ha már puffog és kerekei vannak, nagy baj nem lehet. Gondolj csak bele, egy hosszúra nyúlt tél után már a benzines fűnyíró behergelése is élményszámba megy.

Tehát robogó vásárlás. Alkatodtól függően kezdheted egy finom, elnyújtott előjátékkal: felméred, hogy mire is használnád, a skála ugyanis már elég széles az ötvenes, babakocsi-kerekű guggolóstól a hatszázas kéthengeresig. Aztán elmehetsz ide-oda, meggusztálni a felhozatalt.

Itt van például (fenti kép) ez a tradicionális, bugyikék, Vespa LX50 (http://www.elp.hu/cms/rmcmotor/jarmu/vespa_lx_50_alv___6291), vagy (lenti képek) ez a sky-tec, Malaguti Madison 3. 250 (http://www.elp.hu/cms/rmcmotor/jarmu/malaguti_madison_3__250_alv__4137), esetleg ez a kis peckes, sárga, Yamaha X-Max 250 (http://www.elp.hu/cms/rmcmotor/jarmu/yamaha_x_max_250_alv__2083), ő meg az MBK Flipper 50 (http://www.elp.hu/cms/rmcmotor/jarmu/mbk_flipper_50_alv___674), amolyan megbízható háziasszony alkat

De persze, legyünk nyitottak, a durr bele formációnak is meglehet a maga létjogosultsága, nem élünk már a középkorban. Meglátni, megszeretni és megszerezni, mielőtt a koma a sarkon a cigije végére ér, amúgy tökös módra.

És még lehet fokozni, némi ajurvédikus játékokkal, például ha úgy érzed, meg tudsz zabolázni egy nagyobb vadat is, 200 cm3 (nem szilikonban, vasban!) felett 20.000 Ft értékben ajándék bukósisakot vagy kabátot kapsz Törökbálinton!

Bárhogy is történt, az első kielégülés kipipálva, kezdhetjük rendezni a levegővételt. De nehogy azt higgyük, ennek a kapcsolatnak már csak múltja van, ellenkezőleg, éppen csak elkezdődött!

Lesznek ugyanis előre betervezett orgazmusaink. Felér ugyanis egy kisebb altesti örömmel, amikor reggeli közben halljuk a rádióból, hogy előkerült a soron következő ötvenkilós romboló repeszgránát valamelyik óvoda homokozójából, lezárások, kitelepítések, mi meg amolyan szarok bele hozzáállással mégsem mondjuk le a teljes délelőtti programot. Legfeljebb elmegyek a járdán. Minden esetre nagy pillanat lesz, azt megígérhetem!

És persze az előre nem várt percek gyönyörei, amikor a kukásmellény rejtekében ólálkodó parkolóőr felé küldünk egy kaján mosolyt és letámasztjuk a gépet, igen, pont ott. Hogy a sorok közti előrecsúszás, vagy a buszsáv használatának rafinált örömeiről ne is beszéljünk...

Azért ne hallgassuk el a kényszerű megvonással járó időszakokat sem, olyanféléket, mint anno ifjúkorunkban a sorkatonai szolgálat. Ne üljünk fel mindennek, olyan kapcsolat, amiből ezek kimaradnak, csak a filmekben létezik. Például a tél. De ismét megkapni Őt, amikor az első halvány napsugár megcsillan az éppen csak felszáradt aszfalton, na az fel fog érni egy megfiatalodással.

Hát, nagyjából így megy ez. Belefér az életedbe? Akkor indíts és tedd magadévá a momentán 91 darab valamelyikét, mind rád vár Törökbálinton!

50 ccm alatti használt járművek:

http://www.elp.hu/cms/rmcmotor/jarmuveink/01___50_ccm_alatti_hasznalt_robogok

50 ccm - 200 ccm közötti használt járművek:

http://www.elp.hu/cms/rmcmotor/jarmuveink/02___50_ccm___200_ccm_hasznalt_robogok 

200 ccm feletti használt járművek:

http://www.elp.hu/cms/rmcmotor/jarmuveink/03___200_ccm_feletti_hasznalt_robogok,_motorkerekparok

vissza a hírekhez >>