Saras Quados!

Saras Quados!
Saras Quados!
2014.02.12.

Az elmúlt évek tendenciáiból kiindulva, nagyjából most tartunk ott, hogy elkezdhetünk a "télről" beszélgetni. Mostanában az évszakok tekintetében a Karácsony általában csak azt jelzi, hogy a késő ősz egy kicsit nekizordul, de ha a Mikulásnak nem állnának rendelkezésére fejlett logisztikai rendszerek és még mindig csak a szánjára meg az enyhén delíriumos rénszarvasára számíthatna, hát leginkább az aszfalton szikrázhatna a talp vasalása.

Most viszont, így február elején bízvást számíthatunk arra, hogy kezdődik a "tél", aztán vígan dagonyázhatunk majd a sárban és a latyakban úgy április elejéig. Mármost, mit tehet a motoros ember, ha tél ide, tél oda, egy kicsit benzingőzt szagolna és csapatna egyet? Nyilvánvaló, hogy ebben az időszakban a kétkerekű túlélőtúrák legfeljebb arra jók, hogy kipipáljuk: már ilyen körülmények között is pilinckáztunk, jó téma este a forralt bor mellé, de motoros élménynek azért nem nevezném.

Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a saras határ és quadozni kell egy jót! Az nem kifogás, hogy nincs quadod, meg nem is próbáltad még, uszodája sincs mindenkinek, aztán mégis sokan tudnak úszni. A megoldás tehát a következő:

Fogod magad, meg még 5 hasonlóképpen begőzölt sorstársadat, bejelentkezel, aztán eljöttök valahova Érd-Törökbálint környékére. Mi már ott leszünk a gépekkel meg egy welcome drinkkel. Kaptok védőruhát, sisakot, porszemüveget, mindenki abban a méretben, ami a kicsi testére csinosan passzol.

A gyakorlott túravezetőnk egy rövidke félóra keretében beavat a quadozás alapfogásaiba, egy kicsit megkóstoljátok, milyen az, amikor nem kettő, hanem négy kerék csúszik meg alattatok kissé - ahogy a művelt francia kocsis mondaná - srévizavé, aztán irány az erdő-mező egy kétórás csavargásra. A túravezetőnk minden tekintetben vigyáz a csapatra, megitat, ha útközben megszomjaznál, de egyéb testi szolgáltatások csak tizennyolc éves, legalább kontinentális szépségkirálynők esetében jöhetnek szóba.

Ellenben útközben kipróbálhattok egy terepjáró versenypályát, ha kedved tartja és elég bevállalós vagy, mocsaras átkelés is következhet, tehát lesz minden, mi szem-szájnak ingere. Megérkezést követően számíthattok némi forralt borra, teára, pogácsára.

Az egész fenti szeánsz fejenként 16.000 Ft+ÁFA ellenében kivitelezhető, akár ajándékutalvánnyal is fizethetsz (KLIKK). És ha még kicsit tovább színeznéd a dolgokat, és máshol ejtenéd meg ezt a nemes megpróbáltatást, hát elvisszük Neked az egész vándorcirkuszt bárhová. Nagyjából 120 Ft+ÁFA/km költséggel kell számolni a részvételi díj fölött, ha esetleg ki kell lépni Európa területéről, pár nappal előre szólj. De egyéb cifrázás is lehetséges, tudunk biztosítani további egyéni védőfelszereléseket, beiktathatunk a túrába egy jó kis bográcsozást, de találkozhatunk lovastanyán, ha a quadozás mellett lovagolnál, kocsiznál vagy disznyót ölnél. Illetve bármilyen egyéb rendezvényhez is tudunk csatlakozni, ha a csapatépítést (vagy leépítést…) egy kiadós közös dagonyázás pszichésen is meg tudná támogatni.

Bármilyen kérésed, ötleted, elképzelésed van, nyitottak vagyunk rá, keress minket a következő elérhetőségen és megbeszéljük (KLIKK)!

A dagonyázás részletesebb leírását ITT találod!

vissza a hírekhez >>