Pimpeld fel a motorodat!

Pimpeld fel a motorodat!
Pimpeld fel a motorodat!
2023.04.25.

Elindulnék, de mit vigyek magammal, amire szükségem lehet?


Először is... most nézem, hogy mállik szét a markolatom... meg a kormány is mintha másként állna, mint tavaly, mikor leraktam a motort! Magasabb, alacsonyabb, talán más a színe is? Vagy a kezem nyúlott valamennyit, mikor az Asszony megrángatott valamelyik téli estén, mikor a kocsmából kissé illuminált állapotban megérkezve, egyenesen a hitvesi ágyba zuhantam csizmástól? Nem tudom, de ezen változtatni kell mindenképp!

Lássuk csak, végül is nem nagy dolog, egy hosszú hétvége, vagy egy túra.. meg profi is vagyok, csak a hülye fogja a sört is motoron cűgölni, amikor minden bokorban kapható!

Szóval nem lesz itt baj, egy kevés ruha, fürdőgatya, papucs, szerszám, az persze kell, meg ne vicceljen a dög... iratok, telefon, a francba, nem fogom látni a navigációt, magolhatom be guglimepszt, hogy a tökömbe fogom fölgumipókozni ezt négy tecsós szatyrot?! Aztán itt van ez a brutális motorlezáró...
.
... és akkor az okos motoros fogta a cuccait, sört persze ő sem cűgöl, a többit belehajigálta a jó kis SHAD dobozba, tank-, vagy oldaltáskákba, ezeket elegánsan felcuppantotta a konzolra, egy kicsit még csavargatott az okostelefon tartón, horizontálisan vagy vertikálisan élvezze-e a pixeleket, majd dobott egy laza csókot álmai (hátrahagyott) Asszonyának és elcsalinkázott a pénteki alkonyatban, pontosan a buli irányába.
.

Ehhez a gyönyörű eszmefuttatáshoz most a következőket ajánlom Nektek:.

.

Domino markolatok, több féle tipusban és színben, valamint egyéb kormányalkatrészek

További infomációk ITT!

.

.

.

Tomaselli- és Pazzaz acél- , valamint alu kormányok

További információk ITT!

.

.

Kormánymagasítók

Megtalálod ITT!

.

..

Moduláris telefontartók

Részletek ITT!

.

.

Fék és kuplung karok

Részletek ITT.

.

.

Indexeket ITT találod

..

.

Tanktáskák, nyeregtáskák, konzolos oldaltáskák

Részletek ITT!

.

.

Tankpadokat ITT találod.

.

.

Bukócső, bukógomba

Részletek ITT.

.

.

Egyes szolgáltatásokat és termékeket Szép kártyával is fizethetsz!

vissza a hírekhez >>