Túra ajánló, 5. kanyar... öltözz alá dögösen

Túra ajánló, 5. kanyar... öltözz alá dögösen
Túra ajánló, 5. kanyar... öltözz alá dögösen
2022.09.13.

.

Őszi szél vizet áraszt...
Kedves motoros Komáim!
Márpedig a szél és a víz kellemetlen kombó, különösen az érett élettapasztalattal megáldott, deresedő halántékkal rendelkező vándoroknak. Mert a simsonos süvölvények még magasról tesznek az ilyesmire, amikor a faluszéli homokbányát túrják szét, de egy bizonyos kor és érzelmi intelligencia felett az ember elkezd jobban fázni.

Szóval: hiába van 4-5 fok reggel, ha 10 is lesz délben és süt a Nap, nyeregbe kell pattanni! A fenti problémahalmaz megoldására pedig elsőként a többféle vastagságban kapható Brubeck aláöltözőt javasoljuk beszerezni Törökbálinton.

Mindegy, melyiket választod, garantáltan úgy fogsz benne kinézni, mint Kim Wilde cicanadrágban 87-ben (figyelembe véve a testalkatbeli különbségeket is...)

További előnye, hogy a motorozáson kívül további családbarát szabadidős programok túlélését is elősegíti, úgymint pecázás, túrázás (később síelés) és társai.

Szóval egy igazi multifunkciós cucc, ...az aláöltöző göncök svájci bicskája!

.

.

DRY, minőségi aláöltöző Body Guard technológiával készült, vékonyabb szövetből, amely alkalmas mindenféle sport tevékenységhez, aktív mozgáshoz.

.

COOLER, unisex aláöltöző Body Guard technológiával készült szövetből, kiemelten alkalmas motorzáshoz, illetve egyéb, nehezebb, sport tevékenységhez.

.

.

THERMO, kiváló minőségű, rétegzett szövetből készült aláöltöző, mely ideális a téli, hidegebb időszakban.

Bármely Brubeck és Radical, Termoaktiv maszk jó választás, ha egy kényelmes, légáteresztő és gyorsan száradó alapanyagból készült terméket keresünk.

-
.


Védjük meg izületeinket a hűvösebb időtől. Erre legalkalmasabb a már nemzetközi piacokon is többször bizonyított B-Star neoprén izületmelegítő protektoraink.


vissza a hírekhez >>