Olivér napon mindenképpen jó lesz Neked!

Olivér napon mindenképpen jó lesz Neked!
Olivér napon mindenképpen jó lesz Neked!
2014.11.18.
Figyelj, Oli, ez is elintéztük neked!
Borkóstolás (nem új- !), libazsíros kenyér, libatöpppörtyű... ismét egy kis vendéglátás!

Ja, hogy nem vagy Olivér?
Hát tudod, mit, lehet hogy jobb is... na mindegy, tudod, itt a szindikátusban nevekkel nem viccelünk, egyrészt senki sem tehet róla, a jó apja miként babrált ki vele, másrészt sosem tudhatod, kit takar a név, aztán ha az ismeretlent megismered és ő takar be téged egy hülye poén miatt, az nem fog jót tenni a feltörekvő maffiózó önbecsülésének. Szóval, ha Olivér vagy, akkor helyből nyertél, ha meg Alfonz, Gedeon, vagy valami egyéb, akkor se lógasd az orrod, ballagjál be Olivér napon Törökbálintra az RMC-be, kóstolj meg egy jófajta Irsai Olivért és máris olivéresedhetsz...

...hogy mikor van Olivér nap?!
Hát mit tudom én, nincs neked egy naptárad, amiben megnézhetnéd? Aztán még az öreg szecskavágódat ne én toljam ki hozzájuk?! Na jól van, nincs harag, figyelj: ha minden úgy történik, ahogy azt próbálom lekottázni neked, kapsz egy Road Service kupont*.
Ród Szerviz, nem érted? Na jó, elmagyarázom. Adott ugye az öreg szecskavágód. Jó is, szép is, szereted is, eddig rendben. De ki van bebiztosítva az ellen, hogy egyszer valahol mégis megáll? Na, akkor jönnek ők, segítenek. Sárga Angyal, persze, látom, így már érted. Rendben, tehetséges nemzedék vagy te, szóval Olivér napon Irsai Olivér, ha nem vagy Olivér, azt irány Törökbálint!

*Olivér napján, azaz 2014.11.21-én, a törökbálinti RMC motorosboltban minden 10ezer Forint feletti vásárlónk egy 20km-es roadszervizkupont kap ajándékba!
vissza a hírekhez >>