Nyitónap, motorvásár Bp.XIII.kerületi egységünkben

Nyitónap, motorvásár Bp.XIII.kerületi egységünkben
Nyitónap, motorvásár Bp.XIII.kerületi egységünkben
2014.05.26.
Egyre kiterjedtebb gerilla hadműveleteinknek, illetve a civil lakosság körében tapasztalható mind mélyebb beágyazottságunknak köszönhetően értük el azt a stratégiai sikert, amely keretében az ország két, egymástól távol eső pontján is egyszerre tudunk átkaroló hadműveletbe kezdeni.

Az ország szívében tanusított aktivitásunkkal erősítjük stratégiai jelenlétünket: hírszerzésünk jelentései alapján már nem származhat hátrányunk abból, ha a vezérkar a napi parancsban közzé teszi az eddig szigorú hadititkokat képező részleteket.
Amint azt az ellenséges erők, éjszakai berepüléseik során készült fényképfelvételeik alapján, a mozgósításokból már sejtették, május 31-től komoly erőket állomásoztatunk a főváros stratégiai fontosságú pontján, a XIII. kerületi Kartács út 29. szám alatt.
A jelentős készletekből fel tudjuk szerelni valamennyi fegyvernem erőit, legyen szó közúti- vagy terep alakulatokról! Műszaki bázis, ruházati depó, felszerelés készletek – minden egy helyen és egy időben.

És hogy a bakáknak még inkább legyen kedvük az óhatatlan fejlesztéseket meglépni: május 31-én a vezérkar a fenti helyszínen minden megjelenő harcost vendégül lát egy jó bográcskajával, sörrel, illetve hagyományőrző motorkerékpár vásár is lesz!

Még egyszer kihangsúlyozva várunk benneteket 05.31-én szombaton 10-20h között az RMC Motor értékesítési pont megnyitóra, és a hagyományteremtő, hó végi motorkerékpár vásárra.

Ha van eladó motorod, hozd el mindenképp!
Ebben az esetben jelentkezz be mailen, vagy telefonon, hogy helyet tudjunk biztosítani számodra!

Június végéig akár bizományban is itt hagyhatod nálunk, tárolási díj és eladási jutalék nélkül.

Elérhetőségek:
Budapest, XIII ker. Kartács u. 29. (Lehel út sarok)
30/988-1313
info@rider13.hu
www.rider13.hu
www.facebook.com/rider13motorosbolt



vissza a hírekhez >>