NAGYOT ROBBANTUNK!

NAGYOT ROBBANTUNK!
NAGYOT ROBBANTUNK!
2014.03.17.

Az RMC esete a lejárt bombákkal:

Na most, ezek a bombák már tényleg elcsépeltek. Úgyis, hogy átlag tíznaponta lezárnak pár háztömböt, forgalomelterelés, kilakoltatás, melegedő busz, stb; aztán szépen minden visszaáll a hétköznapi kerékvágásba. Opcionális lehetőségként mindez a Duna vízében, valamelyik hídpillér felújításához kapcsolódóan. Persze az épelméjű kisebbség nem bánja, hogy a katonák rendre megoldják ezeket a szituációkat és nem volt még pukk, legfeljebb a honvédségi homokbányában, az összes híradó kandi tekintetétől kísérten.

Aztán úgy is elcsépeltek, hogy fölütünk egy újságot, aztán ott figyel ránk a golyó, hol égő, hol nem égő kanóccal, valami gagyi narancsszínű csillag közepében. Talán a kilencvenes évek elején, valami expressz filmelőhívó organizáció honosította meg ezt a reklámtipográfiai megoldást, ami azóta sem bírt kihalni, bár szerintem már stúdium van belőle a Közgázon a jövő reklámgurujainak, a mit hogy nem szabad csinálni szekcióban.

Aztán mi most mégsem tudunk elvonatkoztatni a bombasztikusságtól. Egyszerűen arról van szó, hogy valami olyannal készülünk, ami tényleg akkorát fog szólni, mint az ominózus golyó, már ha meggyújtják a kanócát. Hiába, már csak úgy van az, hogy a kanóc körül forog a világ…

Egy szónak is száz a vége, ha kíváncsi vagy egy biztonságos, részegítő robbanásra, ami életed végéig élmény marad, akkor gyere ki a HUNGEXPORA a (Budapest Motor Fesztivál, 2014.03.21-23.) "G" pavilon D/10 szám alatt található RMC standjához és élvezd az történéseket!

Akár 20-30 % kedvezmény és bombasztikus választék az, amit kínálunk ez alatt a három nap alatt. ... és ez még nem minden! A szórólapunkon található szelvénnyel április hónapban 10 % vásárlási kedvezményt kaphatsz üzleteinkben*!

Az "A" pavilon mögötti szabad területen ingyenesen kipróbálhatod quadjainkat három, különböző nehézségi fokú akadálypályán. A gyerekekre is gondoltunk. Nekik gyerek quad és külön kialakított gyerekpálya jelent majd felejthetetlen élményt.

Aki a későbbiekben kedvet kap egy komolyabb quadtúrára, ITT válogathat programjaink közül!

VÁRUNK A HUNGEXPON!

A kiállításról friss képeket a GALÉRIÁBAN tekinthetsz meg!

*A kedvezményes kupon 2014.04.30-ik használható fel és más ajánlatokkal nem összevonható.

vissza a hírekhez >>