Mentőöv karácsonyra

Mentőöv karácsonyra
Mentőöv karácsonyra
2023.12.15.
Ha még hiányzik valamilyen ajándék, néhány tuti ötlettel segítünk Neked!...
.
.
Nem lehet mellényúlni a levásárolható AJÁNDÉKKÁRTYÁINKKAL!
Csecse kis díszcsomagolásban biztos, hogy elfér a fa alatt! Nem kell óriási dobozokat cipelned, köbméternyi, felesleges ajándékot csomagolnod és nem kell aggódnod amiatt sem, hogy: „de mi van ha nem tetszik neki", vagy "túl szűk", "túl színes", "túl széles", "túl hosszú", "túl vastag"… vagy ne adj Isten van már neki... mert ebből azt veszi, ami neki a legjobb!
.
.
...vagy inkább élményt adnál ajándékba? Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy az élmény nem lehet kézzel fogható, hisz quados- , seegwayes-, és terepjárós programjainknál járműveink kormányát kell csak igazán két kézzel fogni!
Válaszd X-TREME QUAD TOURS, quados-, terepjárós-, illetve Segway élményprogramokra szóló AJÁNDÉKKÁRTYÁINKAT!
Teljes kártya választékunkat ERRE a linkre kattintva tekintheted meg.
.
.

Legújabb programösszeállításunk...a TEREPRE FEL! élménycsomag. Mindent kipróbálhatsz, amit terepen érdemes!

Igazi extrém sport, változatos terepélmény, amelyet most megismertetünk veled... megtanítjuk az alapokat, a Segway-ek, quadok használatát, a terepjáróvezetés fortélyait, a különböző terepakadályok leküzdését... úttalan utak, járatlan bozótok, vízmosások, természeti akadályok leküzdése … kit ne hoznának lázba ezek a szavak?
Próbáld ki Te is változatos terepélményeinket és találd meg a határaidat!

SEGWAY oktatás és tereptúra FÉL ÁRON.

2 órás túraajánlatunkat legfőképpen azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a nem mindennapi járművekkel, a Segway-tereptúrák különleges élményével. Erdei utakon, tóparti sétányokon vezetnek útvonalaink.
Programunk résztvevői megismerhetik a régi téglagyár csarnokait, ahova ezúttal Segway-ekkel is bemerészkedünk. Feltérképezzük a bánya tó körüli teraszos, járható részeit.
Aki kíváncsi egy régi, katonai lokátor- és rakétabázis titkos bunkereire, rejtett útvonalaira, akár ezek bejárására is lehetőséget biztosítunk.

..

A FELDOBOX élménykártyák és élményboxok különleges, tematika- és értékrend szerint összeállított ajándékcsomagok, mellyel több száz szabadidős-, wellness- és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy testet lelket energiával feltöltő élmény!

A teljes választék elérhető törökbálinti üzletünkben és webshopunkban ( ERRE a linkre kattintva ).

.. ..

.

.
Ajándékkártyáinkat és utalványainkat Szép kártyával is megvásárolhatod!
.
.
.
.
Továbbra is fontos tudnivaló, hogy webes vásárlásesetén INGYENESEN kiszállítjuk 30 ezer Forint feletti rendeléseid! 30 ezer Forint alatt a 2000 Forint szállítási költséggel kell számolnod! Ha véletlenül Törökbálint felé jársz, rendeléseid személyesen átveheted az RMC Motoros Boltban!

vissza a hírekhez >>