Mantova, Starcross, szezonkezdő parádé.

Mantova, Starcross, szezonkezdő parádé.
Mantova, Starcross, szezonkezdő parádé.
2013.01.31.

A világ számos motocross versenyzője indul el évről évre a Mantova-Starcross versenyen, ami a legnagyobb, Airoh által szponzorált szezonkezdő megmérettetés.

A mostani, számos világsztárt felvonultató futam a 30. volt a Mantovai Starcross szériában.

A verseny első napja a híres "one vs one" kihívással kezdődött, amely felforrósította a hangulatot a közönség soraiban. A hideg, ködös reggel szerencsésen átfordult egy meleg délutánba, amikor az első fordulót indította a rendezőség. Az MX1 első számú versenyzője Jeremy Van Horebeek (Kawasaki KRT)szerezte meg a legjobb eredményt az "Airoh versenyzők" közül, a negyedik helyen végzett az összesítésben. Kis híján a dobogóra került a 2012-es "Airoh világbajnok", Clement Desalle (Rockstar Energy Suzuki). Ő volt az igazi főszereplője az első két fordulónak. Clement egy második és egy negyedik hely után a harmadik fordulóban küzdött az első helyért, de sajnos részese lett egy látványos bukásnak, így kénytelen volt kiállni a versenyből.

A következő futamra Sardegna-ban kerül sor, ahol az Internazionali d'Italia Sorozat-ot rendezik. A hatszoros világbajnok, Antonio Cairoli (Airoh-KTM Red Bull) és a csapattársa Ken De Dycker -az Airoh támogatásával, ezen a versenyen kezdik meg a 2013 –as szezont.
vissza a hírekhez >>