Malacod van, ha országúti motoros vagy!

Malacod van, ha országúti motoros vagy!
Malacod van, ha országúti motoros vagy!
2023.01.09.

Na, ezzel malacod van....

Persze, megértjük, hogy elszalasztottad a Karácsony előtti akciót, végső soron ez a mai világ a megértésről szól... és tudjuk, hogy azóta ver a víz, végül is neked is lehetnének jogos igényeid, nem csak az asszony szoláriumából meg a gyerek szolfézs órájából áll az élet! Csak persze nem volt még időd az asztalra csapni.... Mármost, jó hírünk van: kirántunk a negatív mentális spirálból!

...kapsz még egy esélyt, hogy amit Karácsony előtt elszalasztottál, azt most bepótold! A kedvezmények jó része még most is él, ha csak el nem kapkodták a legjobb cuccokat!

Gyere el hozzánk, vagy gondosan figyeld a facebook posztokat, hidd el, jól fogsz járni! Végre megint lehet egy olyan dzsekid, amin fel lehet húzni a cipzárt, vagy sisakod, aminek a bélésével nem lesz tele szemed-szád már Velence magasságában!

Ha pedig jó előre gondolkodsz, megcsíphetsz párolyan dolgot, amire szükséged van a motorod felkészítéséhez, vagy szükséged lesz a szezonkezdethez... hidd el, már nincs is olyan túl messze, hogy újra motorra pattanhass!

.

És ha a Szép Kártyán felejtett vagyonkát konvertálod át minderre, még nyoma sem marad a tranzakciónak a családi kasszában! Szóval új év, új élet: irány a napos oldal!

...

Élvezd az utazást és maradj kapcsolatban a SENA-val!

Prémium kommunikációs eszközök közül néhányat 10-20 % kedvezménnyel kínálunk.*

.


A legendás Sena SMH5-ből született Sena 5S, a szolgáltatásgazdag és kiváló minőségű kommunikációs rendszerek következő generációja a Sena-tól.

Sena 5S kommunikációs szett link ITT

.

.

A prémium minőségű sisakbeszélőkön túl, a tavalyi év szenzációjaként a Sena piacra dobta a minőségi kommunikációs renndszerrel felszerelt sisakjait.

Sena további termékeihez Katt Ide!

.

.

Lássuk a B-Star legjobbjait 20 %-kal olcsóbban!*

B-Star Casual, protektoros, custom bőr kabát link ITT

.

B-Star Ruby női textilkabát link ITT

.

A B-Star tavalyi újdonsága az

Ultimax túramotoros, 4 rétegű cordura kabát LINK

.

.

Ha igazán takarékos akarsz lenni, ajánlunk néhány JAG cordura és bőrkabátot, bőrruhát 50%-os kedvezménnyel (csak L-es méretek).

JAG motoros kabátok link ITT

.

.

Ha védőfelszerelés, akkor minőség mellett a legfontosabb a kényelem!

A Zandona és Sas-Tech termékei mindkét szempontból a legjobb választás lehet.

Egyes Zandona protektorokat, védőfelszereléseket 20% kedvezménnyel, SAS-Tech protektorokat 30% kedvezménnyel kínálunk.*

... ....

További védőfelszerelésért kattints IDE

.

.

Brubeck és Radical, prémium minőségű-, termoaktív-, technikai aláöltözőink motoros ruha alatt viselve maximális komfortérzetet biztosítanak.

20% kedvezménnyel kínáljuk ezeket a termékeket.*

.

Brubeck és Radical, prémium alálöltözők link ITT

..

.

Shad praktikus textil, motoros- és utcai táskái rengeteg helyet biztosítanak és nem kívánnak semmilyen extra előkészítést a motorkrékpáron.

20% kedvezménnyel kínáljuk ezeket a termékeket.*

Shad dobozok, textiltáskák link ITT

.

.

.

Egyes termékeink és szolgáltatásaink Szép kártyával is fizethetők!

*A feltüntetett kedvezmények 03.04-ig, vagy a raktárkészlet erejéig érvényesek és más, akciós ajánlatokkal nem összevonhatók.

vissza a hírekhez >>