Itt az ideje a kormányváltásnak!

Itt az ideje a kormányváltásnak!
Itt az ideje a kormányváltásnak!
2014.06.17.
És ha a polgári lakosság nem bizonyul megfelelően elszántnak, akkor nincs más hátra, a harcosoknak kell kezükbe venniük az események alakítását. Ennek kiterjedt hagyományai vannak a jelentősebb banántermeléssel rendelkező államok sorában, és puccsnak hívják, de legalább a szakirodalom már megvan hozzá. Fontos kivárni a kellő időpontot, ez most mindenképpen adott, amint az alábbiakban látni fogjuk. Ezután határozottan, harcos férfiember (vagy
amazon) módjára kell fellépni, azaz kézbe venni a helyzetet, akarom mondani, a kormányt és nem engedni, akármi is történjen! Lényeges, hogy mindez a legkisebb áldozatokkal járjon, de ebből a szempontból is most a legkedvezőbb a csillagok állása. Majd ha mindenen túlvagyunk, tárgyalásokat kell kezdeni a külvilággal a helyzet konszolidálása érdekében.
(Jellemző szituáció, amikor meg kell védenünk az álláspontunkat a családi költségvetés ellenében, hogy miért is volt szükség most erre az új kormányra…)



Szavazzon a szakértői kormányra

Tommaselli kormányok és Domino kormányalkatrészek

Az olasz Tommaselli-Domino cég termékeit jól ismerik és nagyra értékelik a motorversenyzés világában – emellett a vállalat a KTM hivatalos beszállítója is.

További részleteket a Tommaselli termékekkel kapcsolatosan erre a linkre kattintva tudhatsz meg!

vissza a hírekhez >>