Ingyen juthatsz protektoros-, neoprén térdvédőhöz!

Ingyen juthatsz protektoros-, neoprén térdvédőhöz!
Ingyen juthatsz protektoros-, neoprén térdvédőhöz!
2014.12.06.

Keresztpapa intéz neked térdvédőt, de aztán nem letérdelni!

Ezen túl nincs mese: aki a családhoz tartozik, az tartja a vonalat: ócska sisakban, vacak kabátban nem megyünk utcára! Aki ezen a pályán mozog, ne legyen puritán: értem én, hogy régi sisak, de még jó, meg nem is karcos, de azt tudtad, hogy idővel a korszerű anyagok is felpuhulnak?! Pontosan azért, hogy amire tervezve vannak, addig viszont működjenek és védjék azokat a gyönyörű vonásaidat!

A kabát dettó: rongyos, kopott, napszítta? Persze, hogy beázik, már nem is emlékszik az impregnálásra! Ha meg még protektor is van benne... szerinted az örök időkre meg még egy napra vannak megcsinálva? Aztán érettségi óta is nőttél már valamelyest, kicsit mulatságos, hogy a ujja a könyöködig ér...

Na, vegyük magunkat komolyan, ne csináljunk már hülyét a családból, tessék elbattyogni Törökbálintra, keríteni egy új sisakot meg kabátot, aztán lehet meglepődni: keresztpapa intézett az ő kedves üzletfeleinek egy-egy térdvédőt is a beszerzéshez, de nem ám akármilyet, thermósat, protektorosat! De aztán nem térdre hullani benne, csak komolyan!!!

Úgy intéztük, hogy az ajánlat 2014.11.24-től 12.14-ig tart és más kedvezményekkel nem összevonható!

vissza a hírekhez >>