Hellovèn party

Hellovèn party
Hellovèn party
2014.10.26.

Ezen a napon a tizenöt akár harmincat is érhet!
Beszari maffiózó nem maffiózó, most kiderül, ki a legény a gáton!

Ha van féltett régi cuccod, kaphatsz érte még féltenivalóbb újat!

Nem csak az aszfalton kell ám nagy legénynek lenni, ott nem nagy kunszt, ha állásból nem esel hanyatt, lássuk, a szellemvilágban hogy boldogulsz!

Hellovén party, októbet 31-én 10-től 20 óráig...egy nap, amikor elhasznált cuccaidat dupla áron számoljuk be!

THH sisak, B-Star ès Grand Canyon ruházat, valamint Falco csizma vásárlása esetèn a lecserélni kívánt sisakod, ruhád, csizmád az új termék vételárának 30%-án számoljuk be!*

Mármost, amilyen ütemben hígul a maffiózó ipar, éppen ideje egy bátorságpróbát tartani, tényleg tiszta röhej, ide jutottunk a nagy liberalizmussal, már a Szindikátusban is úgy kell bohóckodni, mint egy úttörő táborban... aztán lassan már castingoljuk az egyszeri maffiózót is, mint a primadonnákat! Na jó, ott még nem tartunk, hogy a szereposztó díványt is bevessük... Ezzel együtt csak meg kellene mutatni, ki a legény a gáton, úgyhogy a keresztapák tanácsa, kiegészítve a távoli vidékek kollégáival, a körösztapákkal, úgy határozott, hogy a tradicionális október 31-i hellovénre megidézi a baráti szellemeket Törökbálintra! Hadd lássuk, kik a combos gyerekek, kik mernek kijönni! A bátraknak lesz minden, spórolhatnak egy kis pénzt, még vért sem kell inni, lesz helyette vörösbor, forralt bor!

Késő estig várjuk a feltörekvő nemzedéket némi italokkal, party-falattal!

*egyéb termék cseréje esetén az érvényben levő 15%-os beszámítási érték a meghatározó! A 30%-os akció csak október 31-én érvényes és más kedvezményekkel nem összevonható!

vissza a hírekhez >>