Hasznos felszerelések hideg idő esetére...

Hasznos felszerelések hideg idő esetére...
Hasznos felszerelések hideg idő esetére...
2022.11.16.
Elkezdődött az őszi-, téli motoros szezon... Ha a dermesztő hideg ellenére mégis útra kell kelned, elkél testnek, léleknek, motornak is a segítség!....
Gondolom, mindenki elfogadta már azt a tényt, hogy nem lehet mindíg jó idő! Egy kicsit tekintsünk előre: jön a hidegfront! Viharos erejű széllel, napközben is kellemetlenül alacsony hőmérséklettel... Mármost náthás motorosnál nincs röhejesebb, úgyhogy néhány jó tanács, mivel téliesíthetnéd legjobban magadat és téli használatban levő vasparipádat!

.

Kezdjük mindjárt a legérzékenyebb ponton! Ha meg már kezdenek lefagyni az ujjvégeid, javasolnám a BOS protektoros, téli kesztyűit!

További információ ITT.

.

A kéz és a láb a hidegnek legjobban kitett testrészünk. Melegen tartására ajánlunk néhány segédeszközt!

Oxford fűthető markolatcsalád, B-Star és Louis, kormányra szerelhető, univerzális kézmelegítők, lábzsákok...

További információ ITT.

.

Oxford fűthető markolatcsalád

További információ ITT.

.

.

Vékony, vastag, női, férfi, kesztyű, maszk, vesemelegítő... van minden, mint a jó búcsúban, irány az RMC Törökbálint, csak a jegesmedvék vannak felmentve!

További információkért KATT IDE.


.
.

No és ne feledkezzünk meg a már nemzetközi piacokon is többször bizonyított B-Star neoprén izületmelegítő protektorainkról sem!
.
További információ ITT!
.
.
.
.
.
.
Amivel a sort kezdenünk kellett volna, a védőruházat, a motorozás alapkelléke! B-Star, protektoros, thermo béléses, cordura motoros kabátok és nadrágok. Kiemeljük az idei év fejlesztését, a legújabb, három rétegű motoros kabátot!

További információ ITT.


.
.
.
.
A vastag ruházatban bepálik a hátsód...? Esetleg fázol is egy kicsit benne?
Figyelj, rögtön mondjuk a megoldást a testi bajaidra: a bőr/cordura/űranyag gúnya alá föl kell rántani egy Brubeck Dry aláöltözetet! Ezzel abszolút kényeztetheted magad, de ha a Brubeck Cooler, vagy Brubeck Merino cuccot választod, hidd el a thermohatás is működni fog...!

A Brubeck mellett nézzükük a világ élvonalába tartozó, de kedvezőbb árfekvésű Sesto Senso- és Radical thermoaktív cuccokat... és mindezt rögtön a piacon legjobb áron!

További infomációért KATT IDE.

.

Aztán jön mindjárt a következő probléma. Igen, néha esik az eső... valamikor jobban esik... előfordul, hogy már nagyon esik! Nem lesz elég a vízállónak hitt cordura ruházat, a bőr meg már rég el is ázott volna minden impregnálás ellenére! Jöjjenek a jól látható, vízálló cuccaink! Grand Canyon- és Oxford esőkabátok és esőnadrágok megoldást jelentenek erre a problémára!

További információ ITT.

.

Ha hűvösebb-, esetleg esős az időjárás, párás a levegő, akkor bukósisakunkban jelentős párásodásra számíthatunk! A jelenség ellen szintén vannak jó módszereink, amelyek javítják a kilátást és megkönnyítik motoros életünket!

Extra, MucOff páramentesítő folyadék (További információ ITT), esetleg egy Oxford páramentesítő fólia (További információ ITT) megoldás lehet a fenti problémára!

.

.........

.

.

Végül nézzük a motornak azt a részét, ami tulajdonképp az anyafölddel... vagy inkább esetünkben az anyaaszfalttal érintkezik és megpróbál meggátolni abban, hogy az útszalagot lehagyva az árokban találjuk magunkat!

Hogy miért is kell télidőben másfajta gumiabroncs? Egyrészt jobb legyen a motoros boltok téli forgalma, másrészt a gumiszervizeket is gazdagítsuk ebben a holt időszakban és végül, mert a tudomány azt monta a téli gumiabroncsokról:

Mi az a lamellás szerkezet?
A korszerű téli gumik elengedhetetlen tartozéka. Egy korszerű téli abroncson akár 2000 lamella is található. A lamellák kialakítása gyártónként eltér, de fő szerepük azonos: jelentősen megnövelik a kapaszkodó élek számát. Aztán itt van ez a speciális, téli gumikeverék! Ezekkel a csúszós útfelületen javul az erőátvitel és az oldaltartás. (További részletek ITT!)



A következőkben látható, kimondottan téli használatra fejlesztett motorkerékpárabroncsai segítenek átvészelni ezeket a nehéz napokat!

További információ ITT!

.

.

vissza a hírekhez >>