Győzelmi jelentés

Győzelmi jelentés
Győzelmi jelentés
2014.08.12.
Az utóbbi időben sajnálatosan megsokasodtak a világsajtóban a különféle összecsapásokról, csetepatékról, konfliktusokról szóló híradások. Ezek némelyike kifejezetten tragikus részleteket is tartalmaz, ezért az RMC Motor úgy döntött, a maga részéről lezártnak tekinti a saját hadjáratát.

Teheti ezt már csak azért is, mert totális győzelmet aratott, innentől pedig a hadtudományok szerint már nincs hova tovább menni. Ha nyertünk, hát nyertünk, ki kell jelenteni és az eseményeket át kell adni a történelemkönyvek derűsebb oldalai számára.

Igen, lehengerlő győzelmet arattunk a motorozásra alkalmatlan klottgatyák, gyúrós atlétatrikók, (amúgy) csábos női szandálok és egyéb ketyegő időzített bombák felett. Ezekkel nincs nagyobb baj az első szembe jövő darázsig, az első kőfelverődésig, az első csepp esőig. És akkor még nem is beszéltünk a piruettek számos alfajáról, amelyek sajnos a motoros élet elengedhetetlen részei a körúti flaszteron, egy alattomos olajfolton, a nagy magyar puszta porában vagy egy hűsítő pocsolyában. Talán kár részletezni, hogy mennyivel élvezetesebb egy látványosan előadott háton csúszás az Oktogonon, ha a művész úr/nő egy gerincprotektoros, profi anyagból készült motoros kabátban adja elő, amit maximum le kell porolni az attrakciót követően, mintha ugyanezt egy dinamikus sportpólóban tenné, ami az első öt centimétert követően leszakad, aztán lehet a motoros hátáról úgy negyed kiló bitument levakarni.

És a sort hosszan lehetne folytatni, nem kifelejtve az amúgy valamikor motoros cuccnak indult darabokat, amelyek viszont már kinyúltak, nem megfelelő méretűek, esetleg x+1 zakón túl vannak, vagy egyszerűen csak olyan öregek már, hogy antikvár értéket képviselnek.

Ezeket az RMC az ajánlataival mind-mind legyőzte a hadműveletei során, de még a végére hadd maradjon KÉT stratégiai adu ász:

1.
-a robogó!

Mert a robogó a legideálisabb közlekedési eszköz a nagyvárosokban!


2.
-A JÓL MEGÉRDEMELT ÜNNEPLÉS

A győzelmet augusztus 19-én 8.00 és 20.00 óra közt a törökbálinti üzletünkben meghosszabbított nyitvatartással, KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOKKAL és egy kis, jól megérdemelt italozással ünnepeljük!
Számos robogónkhoz 20-40-50.000 Ft értékű vásárlási utalványt adunk!

vissza a hírekhez >>