FORRÓ NAPOKRA AJÁNLJUK !

FORRÓ NAPOKRA AJÁNLJUK !
FORRÓ NAPOKRA AJÁNLJUK !
2021.07.11.
Nem mertél még útnak indulni a rekkenő hőségben?

A nyári meleg nem csak a motoros ruhákban kellemetlen...

Akkor tegyük mérlegre a tényeket: egyrészről ott nyári forróság. Másrészről viszont hihetetlen és váratlan motoros élmények várnak ránk, ha a globális felmelegedéshez történő alkalmazkodás jegyében kicsit lazítunk a felszerelésen. Végül is a dínók is azért haltak ki, mert olyan mereven ragaszkodtak a régi dolgokhoz... És még csak nem is kell odaverni magunkat, vagy tangában motorozva demonstrálni a leszarom életfilozófiánkat. Elegendő a kabátot egy hosszú ujjú flanel pulóverre cserélni (az mégsem olyan súlyos felelőtlenség), majd Kecskemét környékén, békés 80-al poroszkálva tesztelni, hányszor tud megcsípni minket a pulóver ujján berepülő darázs az alatt a pár másodperc alatt, amíg - amolyan önuralmi gyakorlatként -biztonságosan félreállunk...

Van tehát megoldás a biztonság kontra mozgó szauna problémakörben? Van hát, mi most az álmatlan éjszakáinkon fogtuk Törökbálinton a jó kis motoros göncöket és kicsi, szabad szemmel alig látható lyukakat fúrtunk rájuk, azokat viszont igen sűrűn. Ennél fogva a szakítószilárdságukból mit sem veszítettek, ellenben a motorkerékpáros habtestét kellemesen hűsíti a menetszél (az eljárás otthoni kivitelezése erősen ellenjavallt).

.
.

Gatya fronton nyáron a farmerra esküszünk, persze ez is olyan anyagból van, hogy az aszfalton csúszkálva sem fog a nemesb testrészekre lobbanni, illetve a kritikus pontokon ütéselnyelő tepsikkel is felszerelhető. (ITT találsz ilyesmi cuccot)
.
.

De ha a preferencia a dugóban araszoló A8-asok rendszabályozása ajtórugdosással, akkor sokkal praktikusabb egy, akár a pálmafás klottgatyára felhúzható, katonai cordura borítású neoprén térdvédő! (ITT megnézheted, ha kedvet kaptál hozzá!)
.
.

Végül, de nem utolsó sorban (fentről lefelé haladunk, ha még nem tűnt volna föl): ha már az érett motoros háromszor rácsavarta a vietnami papucsot a fék/sebváltó karra és kénytelen volt a meztelen sarkán befordulni, akkor már hajlik arra, hogy hanyagolja az említett lábbelit: motoros cipőből/csizmából is létezik olyan nyári kivitel, amelynél nem kell rátámaszkodni a lábszagra, ellenben ha az IFA végigsasszézik a nagylábujjunkon, akkor sem lesz tragédia! (ITT akad ilyesféle modell)

.
.

Irány tehát Törökbálint, naptejjel nem tudunk szolgálni, egyéb motoros strandruházattal viszont nagyon is!

Ráadásul kávézósarkunkban a múltkor beígért, jó kis fekete mellé a rekkenő hőségben megvendégelünk egy jóleső hűsítővel!

No de ne felejtsünk el néhány nyári cuccot közvetlenül az arcába tolni azoknak, akik utának kattingatni!
.
.



vissza a hírekhez >>