Finom falatok a Budapest Motorkiállításon

Finom falatok a Budapest Motorkiállításon
Finom falatok a Budapest Motorkiállításon
2015.03.16.

Finom falatokat kínálunk motornak, motorosnak - minden benzinnel fertőzött ínyencnek!

...és Keresztpapa elintézte az ínyenceknek, ami most következik:

Hogy mi az első, második, harmadik... fogás? Csak lassan a testtel, kis mohók, aki figyelmes és kitartó, az szépen sorjában mindet megismeri!

Először is, mindegy hogy éhes vagy, vagy ettél már, mindenre és mindenkire vonatkozik az általános, 10% vásári kedvezmény!!!

És akkor lassan most már tényleg jöjjön a menü!

.

Egy fogyókúrás leves, tényleg takarékosoknak:

  • Outlet: Keresztpapa nyakon fogta Aszódon az Outlet bandát és erre a három napra visszautasíthatatlanul beinvitálta a gazdaságos beszerezést előnyben részesítő motorosok számára! Most már aztán tényleg nem érheti az RMC szindikátust az a vád, hogy nem sorakoztatta fel a teljes arzenált! Minden itt van, aki itt nem találja meg színben-szagban-méretben azt, amit keresett, és amit a pénztárcája megenged, az nem is érdemli meg, hogy tavasszal kitolja a vasat a sufniból!
  • .
  • Újraterveztük az előételt: nem akarunk ünneprontók lenni, de egyrészt lesz még tél az univerzum hátralévő pályafutásában, másrészt tavasszal is előfordulhatnak csípős reggelek, úgyhogy néhány finom téli cucc! És hogy még inkább meghozzák az étvágyat (mint a tradicionális negyven csepp...): 10% vásári+további 20% kedvezménnyel az ínyenceké lehet!

.

"A" menü a biztonságos táplálkozás rabjainak:

  • Protektorok ruhába és ruhán kivülre: Akkor most elmondjuk, hogy az RMC miként vigyáz az övéire. Először is, ott van Keresztpapa. Tudjuk, hogy tökös gyerekek az érintettek, de annyi minden előfordulhat a mai világban... szóval ha nagyon nagy a gáz, a recsegős hangú, nagy kalapos azért mindig kéznél van. Aztán a protektor állomány. Felhúzod a könyöködre-térdedre-mellkasodra és nem részletezem, még hova, aztán nekiugrasz a negyvenes téglafalnak. Nem mondom, hogy össze fog rogyni az istálló, de a harcos is talpon marad. B-Star, Polisport, S-Tech és Zandona termékeket mutatunk meg Nektek!

És akkor még mindig nincs vége:

  • Életkártya, érted, Életkártya!!! Ne legyen rá szükséged, de ha esetleg mégis, akkor csak annyi múlik rajta, a ami a nevében van. És nem a zsugára gondolok... plusz egy élmény: egyre több kedvezmény is társul hozzá!

Aki ezen rangos eseményen 35ezer Forint felett vásárol, kap egy 3.500 ft értékű életkártyát ajándékba a hozzá tartozó szolgáltatásokkal együtt!

Hát van, aki már ennyit törődött Veled?

"B" menü a rafinált változatosságokat keresőknek:

  • Airoh és THH bukósisakok, Falco csizmák, felszerlések, ruházat, kiegészítők és megannyi fontos termék....köret nélkül!

.

És akkor Keresztapa még útravalót is intézett, nem a jóllakott Motorosnak, hanem a motornak:

  • ENEOS és CASTROL, no meg egy kis IGOL kenőanyagokból összeállít Nektek egy olajdepót, hogy a piac legjobb árain juthassatok ott, rögtön, a helyszínen a kívánatos kencékhez!
  • .

Ne szaladj, nincs még vége, desszert:

  • Aztán jöhetnek a gumiabroncsok! Ellenállhatatlan árakon kínálunk Michelin, Dunlop, Metzeler, Pirelli, Continental, és Kenda abroncsokat, amelyet törökbálinti szervizünkben fel is tudunk szerelni motorodra, quadodra! Gumikat persze a szaga, térfogata, súlya és koszossági foka miatt nem tudunk Neked a helyszínen adni! Ha kellően elcsábítottunk árainkkal és rendelésre adod a fejed, néhány nap múlva már díszeleghet motorodon a kívánt abroncsgyönyörűség!

Aztán még lesznek további részletek, egy kis emésztés után gyertek ki szépen a standunkra, nem bántunk senkit :)

vissza a hírekhez >>