Az Offrodosoknak is elintéztünk valamit!

Az Offrodosoknak is elintéztünk valamit!
Az Offrodosoknak is elintéztünk valamit!
2014.10.30

Figyelj, maradjon köztünk, de elintéztük: van gumi meg Polisport műanyagok vicc áron, intéztünk egy versenyzői csomagot, néhány termékújdonságot csak neked!

Na, szóval a helyzet az, hogy van gumi. Ne kérdezd, hogy honnan, tudod, hogy intézünk mindent, ami kell! Szóval figyelj, nem kell telekürtölni a várost, csak megbízható tagoknak szólj, vicc áron van az egész, ha vettél már életedben gumit, el se fogod hinni! Micsoda, persze, hogy eredeti Kenda, hát láttál te már hamisított gumit? Mégis mit gondolsz, gumit csinálni olyan egyszerű, mint frankó gázolajat? Nem, nem barátom, ez nem úgy megy, hogy Mari néni össze lögyböl valamit a hátsó udvarban, beleönti valami formába, azt kisüti! Ez komoly technológia, barátom, itt csak frankó áru van! Szóval gyere ki Törökbálintra, aztán már adjuk is a cuccost neked!

Tudod, jön a taknyos idő, nem szeretnénk, ha arcra esnél, azt kimaradnál a körforgásból! Vigyázunk az ilyen fontos kapcsolatokra, mit Te vagy!

Offroad- és quad akciós gumilistánkat ide kattintva tekintheted meg!

De várjál már, ne rohanj, akad még némi Polisport műanyag is a tételben! Tudod, lecserélni azt a tavalyelőtti vackot, ami nem is passzol a motorodra, meg össze is csaptad, mikor a sorompón átestél! Nahát, most rendbe rakhatod a gépet, nézzen már ki valahogy, ha már te ilyen fess gyerek vagy! Szóval gyere, azt nézzél szét, biztos találunk rá valót, ne légy sóher, ennyiért az életben nem fogod tudni még egyszer megoldani!

Kedvezményes árú Polisport műanyag kittjeink listáját ide kattintva tekintheted meg!

Intéztünk az előző nyalánkságok mellé egy versenyzőknek szeretetcsomagot!

Abban maradtunk, majd lesz egy kérésünk, amit nem fogsz visszautasítani! Ha versenyzel, összeraktunk egy kis csomagot: egy kézzel összecsukogatható és gyorsan elvihető műanyag szerelőbak, ugyanilyen elven működő szerelőplatni, ami már jobb helyeken kötelező, oldalkitámasztó, spanifer szett, teleszkópkitámasztó a szállításhoz, olajmérőedény ...tudod, hogy olajozottabban menjen... csupa hasznos holmi, most tényleg vicc áron!

Versenyzői csomag

A teljes versenyzői csomag eredeti ára: 69.450.-, de pult alól most megkaphatsz néhány szettet 48.610.- Forintért!

Termékújdoságok

Polisport Kordon szalag tartó

Polisport Prime duplacsuklós térdvédő

vissza a hírekhez >>