Túra ajánló, 4. kanyar... ami még fontos lehet, hogy magaddal vidd!

Túra ajánló, 4. kanyar... ami még fontos lehet, hogy magaddal vidd!
Túra ajánló, 4. kanyar... ami még fontos lehet, hogy magaddal vidd!
2022.09.06.

Gondolom, mindenkinek ott van a fejében a lista, mit pakoljon össze, ha túrázni megy... de talán adhatunk hozzá még néhány jó tanácsot.

Nem egy sztoriról hallotunk már, hogy éppen egy fontos apróság hiánya miatt kellett megszakítani a gurulást... mindenféle motoros boltokat és szervizeket keresgélni olyan helyeken, ahol a madár sem jár.

Persze ezek mind szélsőséges történetek! Tény viszont, hogy sokkal kényelmesebb megoldás, ha az út szélén tudjuk orvosolni a problémát, ami motorozás közben bekövetkezhet.

.

Egyik legfontosabb kellék a defekt javító készlet, ...defektjavító sray.

További részletet a megfelelő képre kattintva találsz.

.

.

.

Folytatom a sort a szerszámokkal, amelyek aranyat érhetnek, ha a legszükségesebb pillanatban rendelkezésre állnak... Nem kell az egész szerszámosládát felszerelni a motorrra, létezik kompakt megoldás erre a célra.

.

Lánckenő sprayk szintén a lista élén...

Rendeteg márka létezik, amelyek közül kiemeljük a Muc-off, az S100, a Repsol Moto Chain Dry, a Motul C2 és C2+ termékeket. Ez utóbbi fehér, teflon adalékot is tartalmaz.

Mindenképp érdemes figyelni, a PTFE (teflon adalék) tartalmat, mivel a rendkívül jó tapadás mellett még nagy igénybevétel mellett is jelentős védelmet biztosítanak ezek a termékek a kopással szemben.

Nálunk találhatsz minden, felsorolt típusból!

.

Elsősegély csomagod semmiképp ne maradjon otthon, mert ha nincs nálad, időnként büntet a rendőr! ...arról nem beszélve, ha esetleg valóban szükség van rá!

.

.

Mit érdemes még magaddal vinni? ...keréknyomásmérőt, csomagrögzítő hálót, bowdenjavító készletet...

...ha bizonytalan az időjárás, esőruhát, esőkesztyűt, esőcsizmát, vízhatlan tengerészzsákot.

.........................

.

.

Plexiti tisztító, sisakbélés tisztitó, páramentesítő spray (kis kiszerelésben is találsz, ha már nincs nagyon hova pakolni) szintén hasznos kellékek lehetnek egy kiadósabb túrán.

.

.

Gondoskodj a lopásvédelemről is! Most az Abus termékeire 20% kedvezményt adunk!

Esetleg még az Oxford utaskapaszkodót érdemes megemlíteni, komfortosabbá és biztonságosabbá teheti az utazást a hátul ülőnek.

Változatos, élményekben gazdag, nyárvégi túrát kívánunk mindekinek aki mostanság tervezi az indulást!

vissza a hírekhez >>