Veronában jártunk, mesterségünk címere: motoros bolt.

Veronában jártunk, mesterségünk címere: motoros bolt.
Veronában jártunk, mesterségünk címere: motoros bolt.
2013.01.25.

Az óriási, elegánsan berendezett standok közt is a legnagyobb a Harley-Verona területe volt. Elegánsan berendezett motoros áruházzal, illetve egy irigylésre méltó motorkerékpárszalonnal várták az érdeklődőket.



A hagyományos vurslit régi körhinta helyettesítette, ezúttal azonban motorcsodák keringtek a színpadon.

Veronában ezen a hét végén minden a motorozást kedvelő vendégek szórakoztatásáról szólt. A standokon élőzene, különböző programok, egyeseken kocsmahangulat, hatalmas bulik mellett folyt az árusítás, termékbemutatás.

Az igazi gasztronómiai élményt nyújtó, óriási vendéglátóegységeket hasonlítani sem érdemes a jól ismert, hazai, kiállitói büfékhez!

Mindenki mkegtalálhatta a kedvére való felszerelést, ruházatot, ékszert, ajándéktrárgyat...számtalan divatcég is képviseltette magát a kiállításon.

Különleges látvány volt a képen látható óriásmotorkerékpár, a világ legnagyobb, működő motorkerékpárja. A gépcsoda a tank mögötti ülésben ülve vezethető. Az irányítást hidraulikával mozgatott első futóművel oldották meg. Persze a kilátás nem túl jó a hatalmasra méretezett tank mögül. Itthon biztosan nem menne át a jármű a KPM vizsgán!

A gépet kétóránként, hatalmas nézősereg érdeklődése mellet életre is keltették.

Sokan csak a hangulat kedvéért jöttek, volt, akivel mindhárom napon találkoztunk. Egy hatalmas motorostalálkozó-motoros kiállitás-óriási vásár egyvelegéhez hasonlíthatnánk az egész rendezvényt.

Embertömegek jöttek, mentek, barátkoztak, vásárolgattak, buliztak teljesen kötetlenül.

...persze ehhez kell egy alkalmas helyszín, egy jó szervezőgárda és egy megfelelő méretű érdeklődő közönség!

Kíváncsian várjuk, hogy az új tematika szerint szerveződő Autó-Motorshow májusban, a Hungexpon változik-e a korábbiakhoz képest!

vissza a hírekhez >>