Ujszílvás Devils nélkül.

Ujszílvás Devils nélkül.
Ujszílvás Devils nélkül.
2013.06.14.

' A Devils MC nyilatkozott a korábbi, komoly hagyományokkal rendelkező helyszínükön hamarosan megrendezésre kerülő, újszilvási motorostalálkozóval kapcsolatban.

A Devils MC 1992-ben rendezte első nyitott motorosbuliját Újszilváson. Az első, szinte csak szájhagyomány útján terjedő bulira 500 motoros érkezett, és töltött együtt egy felejthetetlen hétvégét. Ez az esemény, helyszín a következő években alapot adott sok azóta is tartó kapcsolatnak, barátságnak, klubok, közösségek kialakulásának.

A rendezvény hamar kinőtte magát, és Közép-Európa egyik legnagyobb nemzetközi motorostalálkozójává vált. Közben a Devils MC fejlesztette az eleinte „puszta” területet, 2000 fa elültetésével, tó, sziget, domb, várkapu, elhunyt motorosok szobor emlékműve, állandó színpad, és jó néhány különlegesség kialakításával.

A találkozón olyan zenekarok léptek fel, mint a Tankcsapda, az Irigy Hónaljmirigy, Deák Bill Gyula, Kárpátia, Karthago, Eurosmith (I), Beatrice, Hammerschmitt (D), illetve komplett színházi előadások, mint pl. az István a Király.
2008-ban a klub fájdalmas döntést hozott. Az évente visszatérő sorozatos időjárási anomáliák, a látogatói létszám csökkenése, az Abonyi út építésével (fasorkivágás) járó nehézségek, valamint a tagok életének alakulása miatt nem rendezett több nyári motorosbulit.

A legnagyobb előkészítő, és lebonyolító munkát igénylő, és egyben legkockázatosabb rendezvényünket a lelkünkben ugyan nap, mint nap felelevenítjük, de a legendát lezártnak tekintjük.
Petrányi Csaba polgármester úrnak, és elődjének, Fehér Tibornak köszönjük a segítségét! A segítőkész faluval, önkormányzattal, sajnos a jövőben már többet nem töltünk együtt évente egy kemény, de nagyon szép hetet.
Döntésünkkel egy fontos dologban előrébb léphettünk. A Devils MC elkötelezett abban, hogy a hazai motorépítők magyar és nemzetközi ismertségét, valamint az építéssel kapcsolatos kultúrát segítse. Erről szól rendezvényünk, a Devils Motor Show, az autókkal összevont nevén: EMAT. Erre a tavaszi rendezvényünkre most már jobban koncentrálhatunk, és az eredmény egész jól alakul. (www.emat.hu)

17 éves múltra tekint vissza a magyar motorépítés versenye, aminek résztvevői Európa Bajnoki címmel, Világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. A nemzetközi versenyen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek.

Az EMAT a Visegrádi Országok Közös Bajnokságának alapítója, és idén már a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása. A Wild Magazin segítségével a győztes motor jutalma többek között a motor Világbajnokságra kijutása!
Az EMAT március 22-24-én ismét impozáns helyszínen, a Hungexpo-n várta a motorosokat, az Auto-Motor Tuning Show keretein belül. A káprázatos építésű motorok közül a győztesek díjainak többségét a Zodiac biztosította.

2013. júniusában Újszilváson, az eredeti helyszínen az önkormányzat és a Betyársereg Motoros Klán új rendezvényt szervez. Az Önkormányzatnak és a Betyárseregnek őszintén sok sikert kívánunk a motoros találkozóhoz, mi pedig még egyszer köszönjük az eddigi buli lehetőségeket! '


A találkozór még többet megtudhatsz az alábbi linkre kattintva:

http://További info: http://devilsmc.hu/usr_site.php?site=ujszilvas.htm

vissza a hírekhez >>