Túrázáshoz ajánljuk!

Túrázáshoz ajánljuk!
Túrázáshoz ajánljuk!
2024.05.14.

Végre itt a motoros szezon! Sokan már biztos kitaláltátok az idei túráitok útvonalát - mi pedig abban szeretnénk segíteni, hogy milyen kiegészítőket is érdemes magatokkal vinnetek!

.

Quad Lock telefontartók

Hogy kiszemelt úticélodra eltévedés és bosszankodás nélkül odatalálj, ajánljuk neked a Quad Lock telefontartókat. Kormányra, tükörre vagy akár kormányszárra is rögzítheted telefonodat. Rengeteg típushoz találsz tokot, a rezgéscsillapító pedig garantáltan megóvja telefonod kameráját is.

.

Ide kattintva megismerheted az összes QuadLock terméket:

RMC Motor Üzlethálózat - RMC webáruház


ABUS - hogy biztonságban tudd kedvenc kétkerekűd!

Széles kínálattal várnak az ABUS termékek! Riasztók, féktárcsazárak és láncos motorlezárók tucatjai közül válogathatsz. Akár ha olcsóbb, vagy ha a legprofibb terméket keresed - biztosan megtalálod a számodra megfelelőt!


Féktárcsazárak: RMC Motor Üzlethálózat - RMC webáruház

Láncos lezárók: RMC Motor Üzlethálózat - RMC webáruházFigyelj oda a motorod egészségére is!

Rendesen felkészítetted a túra előtt a motorod? Szuper! De ne feledkezz el arról sem, hogy út közben is fontos a megfelelő törődést megadnod kétkerekűdnek. Ugye tudod, hogy 600-800 kilométerenként be kell a láncot fújni láncolajjal? Ez által jelentősen csökkentheted kiadásaidat, hiszen a lánc élettartama többszörösére növekedhet. Nem kell azonban hatalmas láncolajat magaddal vinni hátizsákban vagy dobozban, ha túrázni indulsz! Az alábbi két apró termék hű társad lehet: könnyű és kis helyen is elfér. Válassz akár Motul-t, akár MucOff-ot, motorod hálás lesz neked! Válogathatsz nemcsak különböző méretek, hanem felhasználási módok (közút, offroad) és időjárási körülmények közül is.

.

Muc-Off All Weather lánc-spray 50 ml [638] (rmcmotor.hu)

MOTUL CHAIN LUBE OFF ROAD C3 100ML [MOT106346] (rmcmotor.hu)

.

B-Star Tutendo esőruházat

Ha menni kell, akkor menni kell! Ne hagyd, hogy a rossz idő, egy kis eső tönkretegye a túrádat! A B-Star Tutendo esőkabátban a zord időjárási körülmények között is hű társra lelhetsz. Eső és szélálló, sárga-szürke színű anyaga fluoreszkáló, fényvisszaverő elemeket tartalmaz, így szürke időben is észre fognak venni az autósok. A tépőzárakkal pedig teljesen magadra szabhatod a maximális komfortérzetért. A kabát mellé válaszd a hozzá passzoló esőnadrágot is a teljes védelemért!

B-STAR Tutendo esőruha felső [457NNNTUTEF113] (rmcmotor.hu)

B-STAR Tutendo esőruha alsó [457NNNTUTEA113] (rmcmotor.hu)


Kötelező tartozék

Ugye nem felejtetted el, hogy az elsősegély-csomag kötelező minden motoron?

Amennyiben nincsen ilyened, vagy már lejárt, nálunk ezt is beszerezheted!

EÜ. MENTŐCSOMAG A-TÍPUSÚ DIN 13151 [006825] (rmcmotor.hu)


Rengeteg apróságot tudnánk még ajánlani Nektek, mint akár egy csomagrögzítő háló, vagy az alátét a kitámasztó alá, hogy bármilyen talajon biztonságban le tudj parkolni.

De inkább gyere el személyesen hozzánk Törökbálintra, vagy nézz körül webshopunkban!Valamint NE FELEDD! Nálunk SZÉP kártyával is tudsz fizetni!

Mindenkinek jó utat és rengeteg szép élményt kívánunk idei motoros túráihoz!


vissza a hírekhez >>