Talma: -elsején viszlek egy kört a Lánchídon...

Talma: -elsején viszlek egy kört a Lánchídon...
Talma: -elsején viszlek egy kört a Lánchídon...
2013.04.29.

A NAGY FUTAM elnevezéssel május 1-én Budapest belvárosában káprázatos légi- és aszfaltshow várja a helyszínre kilátogatókat és az M1 nézőit. A parádén rajthoz áll többek között Besenyei Péter, Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor is.

A tavalyi Vodafone Belvárosi Nagydíjhoz hasonló szabadtéri rendezvényre számíthatnak mindazok, akik május 1-jén ellátogatnak Budapest belvárosába, a Duna partra. Az utcai rendezvény már reggel 8.00 órakor kezdetét veszi versenyautó kiállítással, amit az érdeklődők a Magyar Tudományos Akadémia előtti paddockban tekinthetnek meg egészen 16.30-ig. A légi show műsor 13.45-kor kezdődik Besenyei Péter műrepülővel, aki a Parlament előtti rakpartról felszállva kezdi meg egyéni bemutatóját. Besenyei produkcióját Illés Tamás és Veres Zoltán műrepülők egyéni bemutatója követi 14.15-től, majd 14.30-tól Flying Bulls old timer repülők foglalják el a légteret.

A légi parádét egy fergeteges aszfaltshow követ az Erzsébet tér-Lánchíd-Clark Ádám tér útvonalon. 15.00 órától összesen hat túraautó, köztük Michelisz Norbert és gyári Hondája foglalja el a Lánchidat és környékét.
A WTCC bemutatót, GP és Speed EuroSeries autók bemutatója követ, majd Talmácsi Gábor is nekiindul körözni az ideiglenes versenypályán.

Meglepetésként Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor a közönségből kiválasztott nézőt utaztatja meg, előbbi autóval, utóbbi pedig egy kétüléses motorkerékpárral.

(forrás: Nagy F László cikk)
vissza a hírekhez >>