Talma a Jack & Jonesnál folytatja

Talma a Jack & Jonesnál folytatja
Talma a Jack & Jonesnál folytatja
2010.11.19.

Talmácsi Gábor a hétfõi napon élt a Suter gyár kínálta lehetõséggel, közel 50 kört motorozott és újabb tapasztalatokat szerzett a motor tulajdonságairól, vezethetõségérõl. A próba után folytatta a munkát, ezúttal már a Jack & Jones csapattal történõ jövõ évi szerzõdés volt a téma.

Bár már a valenciai verseny után is folytak a tárgyalások a felek között, végleges megállapodás mindeddig nem született. Dani Devahive csapatvezetõvel végül november 15-én véglegesítették a szerzõdés pontjait, és megállapodtak a következõ szezon folytatásáról. A Jack & Jones alakulat két versenyzõt indít a 2011-es szezonban, Talmácsi Gábor és az amerikai származású Kenny Noyes erõsíti a csapatot a legjobb eredmény eléréséhez. Számos vázgyártó cég közül a csapat a Suter-t választotta a következõ szezonra versenyzõinek, akiknek a legjobb csomagot vásárolták.

Dani Devahive: "Nagyon örülök, hogy megállapodtunk Gáborral a következõ szezonra. Az õ munkája igencsak fontos részét képezi cégünk 2011-es sportstratégiájának. Két versenyzõvel készülünk az eljövendõ megmérettetésre: Kenny Noyes-szal, aki négyütemû motorok tekintetében hatalmas tapasztalattal rendelkezik, és Talmácsi Gáborral, aki több címmel és gyõzelemmel bizonyította tehetségét eddigi GP-karrierje alatt. Egy arany 2007-ben, két bronz 2005-ben és 2008-ban, és akkor a kilenc futamgyõzelemrõl még nem is beszéltünk... Teljesen biztos vagyok abban, hogy ezzel a két sráccal jó eséllyel megyünk harcba a 2011-es díjért! A 2010-es legelsõ Moto2 teszt tapasztalatai után 100%-kal azon vagyunk, hogy logisztikai és személyzeti fejlesztésekkel is a kitûzött sport-célokra koncentráljunk. Ráadásul a Suterrel is rendkívüli megegyezést kötöttünk. November 15-én pedig Gábor és Kenny is a motorban rejlõ remek lehetõségekrõl nyilatkozott nekünk az elsõ teszt után. Ez mindenképp motiváló az egész csapat számára!"

Talmácsi Gábor: "Nagy megtiszteltetés számomra a csapat felkérése és örülök, hogy a Jack & Jones alakulatnál folytathatom pályafutásom, melynek egyik tulajdonosa a neves színész, Antonio Banderas. Véleményem szerint a Suter egyik legjobb választás a következõ szezonra nézve, mert technikailag az egyik legfelkészültebb gyár és további fejlesztések is várhatók. Az ellenfelek is kemény munkában lesznek a télen, ezért az ideihez hasonlóan szoros versenyekre kell készülni. Elsõ találkozásom a motorral és a csapattal nagyon pozitív volt, már most beszéltünk a téli felkészülésrõl, ahol szeretném a legjobb formámat elérni a 2011-es évre. A csapat lehetõséget biztosít Barcelonában a mentális és fizikai felkészülésre, ami nagyon fontos számomra. A következõ hetekben szeretnék pihenni és újult erõvel megkezdeni a felkészülést."

vissza a hírekhez >>