SISAKINVÁZIÓ 2022

SISAKINVÁZIÓ 2022
SISAKINVÁZIÓ 2022
2022.04.25

Elkezdődött a nagy, tavaszi, szezonelőzetes nyomulás! ...avagy néhány modellt igen kedvező áron kínálunk, mitöbb néhány újdonsággal is előrukkolunk itt, a motoros szezon kezdetén!

...mert ugye nem csak pusztai vándorok vannak, akik a délibábot tolják, meg sarki rókák, akik egy seggel végignyomulnak egy fél kontinensen, aztán zord harcosok, és veterán-huszárok lesznek!

Hanem vannak napjaink azon Motorosai, akik igencsak kedvelik a kedvező árakat és mégjobban kedvelik a világraszóló újdonságokat... most eljött az Ő idejük!

A következő ajánlatokat jól nézze meg mindenki!

Megnézhetők és tapogathatók a Sena felnyitható és nyitott, beépített kommunikációval rendelkező sisakjai törökbálinti üzletünkben!

.

A Sena Outrush R

A letisztult dizájn és az integrált Intercom-rendszer egyesítésének eredménye az Outrush R. A Sena világszínvonalú Bluetooth-os audiorendszerével integrált moduláris bukósisak minden motoros részére nagyszerű társként funkcionál. Itt az ideje, hogy mindenki stílusosan motorozzon! Nem számít milyen az idő, az Outrush R-re mindig számíthat.

A termékeket ITT találod

.

Sena Outstar nyitott sisak

Az Outstar nyitott állú intelligens bukósisak a beépített HD audió minőségű Bluetooth® intercom kényelmével együtt nyújt biztonságot a motorosoknak. Az Outstar azonnali csatlakozásra kész a mobiltelefonjához, hogy Bluetooth-on keresztül olyan funkciókat érjen el, mint a zenelejátszás, telefonhívások, GPS-navigáció stb. Ez a sisak olyan további értékes képességekkel is rendelkezik, mint a beépített FM rádió és HD Intercom kapcsolat. A stílusos Outstar kényelmével és funkcióival nagyben megkönnyíti a mindennapos ingázást.

A termékeket ITT találod

Airoh Helios nyitott sisakok új színekben:

A termékeket ITT találod

Frissített Airoh Mathisse:

A termékeket ITT találod

Előrendelhetőek az Icon névjegyévé vált extravagáns új színválaszték és már fluoreszkáló mintával is:

.........

A termékeket ITT találod

Kínálatunkban újdonság az NZI kedvező árfekvéksű sisakjai:

A termékeket ITT találod

B-star sisakjaink:

A termékeket ITT találod

THH sisakok:

A termékeket ITT találod

.

.

vissza a hírekhez >>