Nincs még vége a szezonnak, de vége az egynyári kalandoknak!

Nincs még vége a szezonnak, de vége az egynyári kalandoknak!
Nincs még vége a szezonnak, de vége az egynyári kalandoknak!
2015.10.10.

Őszre - télre már valami felelősségteljesebb kapcsolat dukál!

Nem mintha bármi kifogásunk lenne a fellobbanásokkal szemben, értjük mi, sunshine, beach, tesztoszteron-ösztrogén (nem kívánt törlendő), szóval tökre működik és még az sem kizárt, hogy ha jövőre megint ugyanígy állnak a csillagok (hogy másról ne is beszéljünk), akkor ott folytatódik, ahol most abbamaradt...
...ellenben a Föld forgástengelyének szögváltozása okán most kicsit hosszabbá válnak az éjszakák, meg hidegebb lesz, és hát pillanatig sem állítjuk, hogy az egyszeri motoros párkapcsolatainak is követniük kell a szezont, de lehet, most érdemes egy kicsit hosszabb távon gondolkodni!

Mit is ajánlanánk egy megalapozott, hosszú távú kapcsolathoz? Hát, mondjuk kellemes lenne összegabalyodni ezzel az érzéki, mégis visszafogott, stabilnak tűnő, de vagány rövid bélelt kabáttal. (Hogy a természetet kedveli-e, illetve operabarát lenne, azt nem tudjuk.)

Aztán, ha már odáig jutottunk, hogy a védekezés is szemponttá válik, feltétlenül használjuk a kesztyűt! Nyáron is, illetve az átmeneti időszakban elengedhetetlen, egy elegáns kevlárszövet teszi könnyebbé a felhúzását a felfokozott, érzéki pillanatokban (meg a csuklórész menetrendszerű leszakadását is megakadályozza), illetve ha a szenvedélyek egy könnyed kocsmai bunyóvá fajulnának, a tenyéren található erősítés gondoskodik a pofonok sebészi pontosságú elhelyezéséről.
További biztonsági opció a kézfej karbon protektora, illetve az ujjpercek védelme és mindez a defenzív armada most 6.990 Ft helyett 5.990-ért megszerezhető.
A különbözetből pedig befektethetünk egy kellemes estébe, egy jó pohár italtól a full berúgásig kalkulálhatunk, a becsületsüllyesztő ár- és egyébirányú színvonalától függően...

A kesztyűről részletesen IDE kattintva, a kabátról pedig ERRE a linkre kattintva tájékozódhatsz!

Még egyszer:
A HIBÁKAT KIKÜSZÖBÖLTÜK, A HASZNÁLHATÓSÁGOT FOKOZTUK, AZ ÁRAT JÓL LEVITTÜK
...ahogy az internetes klasszikus mondja:
Egészségünkre
vissza a hírekhez >>