Motoros Karácsonyi Vásár a Duna Plazában

 Motoros Karácsonyi Vásár a Duna Plazában
Motoros Karácsonyi Vásár a Duna Plazában
2010.11.30.

Ha családtagja motorozik, nem hagyhatja ki ezt a lehetõséget. Hétvégén (december 3-5.) a Duna Plaza második emeletére nyolc, motoros kiegészítõket forgalmazó áruház települ ki, természetesen mindannyian akciókkal várják a látogatókat.

A Bõregérnél bõr- és fémkiegészítõket és ruházatot vásárolhat, nem csak motorosoknak. A Danger Bikes a vásárra rendkívüli akciókkal készül. A Puma csizmák, Five kesztyûk, Galfer fékcsövek és fékbetétek, Motografix tankpadok és numberboardok és Esquad motoros farmerek 20-50% kedvezménnyel lesznek kaphatók.

Az Euro Motor Group Schubert, Nolan, és X-lite sisakokkal, TCX csizmákkal, Spyke ruházattal a batyujában érkezik. A Motor Line-nál MotoGP és Valentino Rossi ajándéktárgyakat, valamint LEM bukósisakokat szerezhet be akciós áron.

Ahány éves, annyi százalék kedvezményt kap az Abus, Caberg és Orina termékek árából a MotorOázisnál, a SHOX standján pedig a karácsonyi akciós termékeik javát megtalálhatja.

Az RMC Motornál nem kisebbre, mint komplett raktársöprésre készülnek, hihetetlen árakkal. Ha pedig indián, rocker, vagy motoros motívumokkal díszített inget vagy pólót szeretne, irány a RockEagle.

vissza a hírekhez >>