Márton napi liba hetek

Márton napi liba hetek
Márton napi liba hetek
2017.11.12.
Az első héten minden ABUS lezárót 30 százalékkal olcsóbban adunk!*

Szeretnéd a motorod ott találni, ahol hagytad?
... mert a rossz bácsik és nénik bizony nem pihennek és keresik a gyenge láncszemeket!

Rögtön az elején ki kell jelenteni, hogy a párkapcsolatok minden formáját teljes mértékben elfogadjuk és támogatjuk! Sokan vagyunk úgy, hogy szeretett kétkerekű társunkat jobban féltjük, mint bármely, környezetünkben levő élőlényt!
VISZONT: érzelmeink előzőleg részletezett kizsákmányolóját NEM JOGELLENES megkötni, kiláncolni, lelakatolni, fához-kerítéshez-lámpaoszlophoz vagy egyéb tárgyhoz rögzíteni, illetve életfunkcióiban időlegesen és csak általunk oldható módon korlátozni! Sőt, mindezt javallott is megtennünk, kiegyensúlyozott lelkiállapotunk és hosszú kapcsolatunk védelme érdekében. Mármost, ehhez komoly szakmai segítséget nyújt az RMC Törökbálint párkapcsolati terápiás részlete Abus és Citadel zárakkal, láncokkal, lakatokkal, lezárókkal és egyéb mechanikai segédeszközökkel.
Egy szó, mint száz: ha már tennénk valamit a vas biztonsága érdekében, akkor azt csináljuk rendesen: profi, kipróbált gyártó megoldását kell használni!

És hogy még egyszer hangsúlyozzam, ami biztos, az tényleg biztos legyen: minden Abus termék 30 százalékkal olcsóbban...!*

...esetleg, ha bővebben érdekelnek a részletek, a termékeket IDE kattintva találod! Ha ez nem elég, úgy érdeklődésére további információkat kaphatsz az info@rmcmotor.hu cimen!

*az ajánlat 2017 november 13-tól 18-ig érvényes és más kedvezményekkel nem összevonható!
vissza a hírekhez >>