Május 8.-án, az ország legnagyobb ingyenes motoros rendezvénye a budapesti Duna Plazában!

Május 8.-án, az ország  legnagyobb ingyenes  motoros rendezvénye a budapesti  Duna Plazában!
Május 8.-án, az ország legnagyobb ingyenes motoros rendezvénye a budapesti Duna Plazában!
2010.05.06.

Az ország legnagyobb városi motoros eseménye egy látnivalókban bõvelkedõ színes családi nap lesz. A motormárkák és a motoros szervezetek bemutatkozásával elsõdleges célunk a motorozás népszerûsítése.
Idõpont: 2010. május 8. (szombat) 10:00-18:00
Helyszín: Duna Plaza (1138 Budapest, Váci út 178.) Váci úti viacoloros terület, hátsó parkoló
Várunk Téged is!


A budapesti Duna Plaza parkolója motorzúgástól lesz hangos ezen a hétvégén. A motorzúgást streetfighterek, dragbike-ok, triálmotorosok fogják kelteni, vagy éppen a gyermekmotoroztatással foglalkozó Talmácsi Motorsport Iskola, esetleg valamelyik vezetéstechnikai bemutató, a Motoros Akadémia, a Safety Hungary, rendõr- és mentõmotorosok, vagy a helyszínen felépített quadpálya gépei.
Szóval lesz itt ereszd el a hajam!

Természetesen nem maradhatnak távol a jelesebb motormárkák sem, tehát aki lemaradt a Motor Fesztiválról, vagy újra meg akarja nézni álmainak-vágyainak tárgyait egyszerre, egy helyen – és ingyen –, annak ott a helye május 8-án,a Duna Plaza parkolójában.

Jelen lesznek a motorozás közösségi formái is, az egyes típusok köré szervezõdõ márkaklubok, akik bemutatják a klub életét, jelesebb eseményeit, motorparkjukat, de aki arra kíváncsi, hogyan lehet motorjogosítványt szerezni, az testközelbõl láthatja a képzés menetét, a rutin- és vizsgafeladatokat egy motoros iskola elõadásában.

Széles utat a Duna Plázához!

vissza a hírekhez >>