Legalább ne vegyék észre, ha gyorsan mentek!

Legalább ne vegyék észre, ha gyorsan mentek!
Legalább ne vegyék észre, ha gyorsan mentek!
2013.04.23.

A TISPOL Operational Group éves ellenőrzési terve alapján 2013. április 18. és 20. között Magyarország egész területére kiterjedően fokozott sebesség ellenőrzési akciót hajtottak végre a rendőri szervek.
A fővárosban és valamennyi megyében egyaránt számítani lehetett ellenőrzésekre. Az akcióban a rendőrség valamennyi mobil és fix sebességmérő eszközét működtette. A három napos ellenőrzés során sebesség túllépés miatt összesen 6.736 gépjárművezetőt szűrtek ki a rendőrök Magyarország közútjain. Kisebb fokú sebesség túllépés miatt 1.246 járművezetővel szemben helyszíni bírságolást alkalmaztak a járőrök, további 34 közlekedőt feljelentettek. Közigazgatási bírsággal sújtandó mértékű sebesség túllépés miatt az ellenőrzés helyszínén 657 fővel szemben szabtak ki bírságot az egyenruhások, 301 járművezető szankcionálására közigazgatási eljárásban kerül sor.
A leállításos, illetve leállítás nélkül végrehajtott akció során a megengedett legnagyobb sebesség túllépése miatt 47 motorossal szemben jártak el a rendőrök.

(forrás: autósvilág hírei)
vissza a hírekhez >>