Lacinak még mindig van esélye!

Lacinak még mindig van esélye!
Lacinak még mindig van esélye!
2017.07.05.
Aki még tervezi, hogy a szezonból hátralevő, úgy három forró és két mérsékeltebb égövű hónapban még két kerékre szállna... azoknak (LACCCÍÍÍÍ!!!!) uccu neki, irány Törökbálint!

És ha még rajta kívül is lennének olyan szolid lelkivilágú, de azért benzinnel mégis fertőzött mákvirágok, akik nem mertek bevállalni pár korsó sört meg némi átsütött döghúst a jó hangulat mellé, nos, őket sem szeretnénk teljesen kihagyni a jóból.
A hangulat úgy nagy általánosságban adott Törökbálinton (lehet, klimatikus okai vannak), és ugyan sört és döghúst nem tartunk folyamatosan, de újdonságokkal és Bazi Nagy Akciókkal a Laci+szolid lelkűek érzelmi egyensúlyát is szeretnénk biztosítani.

ÚGYHOGY: aki még tervezi, hogy a szezonból hátralevő, úgy három forró és két mérsékeltebb égövű hónapban még két kerékre szállna és nem egy gyári csapat tagja, ahol a papír zsebkendőt is adják, továbbá nem tekinti a saját pénztárcáját első számú közellenségnek, azoknak (LACCCÍÍÍÍ!!!!) uccu neki, irány Törökbálint, várnak mindenkit a vásárból itt felejtődött Bazi Nagy Akciók!!!
  • -mint minden eddigi Bazi Nagy Vásáron, érvényes az általános kedvezmény*
  • -egyes esetben igen jelentősen redukált robogó- és motorárak (ha nem érted, gyere ki, nézd meg!)
  • -most a tetszőleges összeggel feltölthető, RMC Motor ajándékkártyánkat is olcsóbban kapod
  • -kipróbálhatod nem rég avatott quad-parkunkat, jelentős kedvezménnyel mehetsz quaddal, terepjáróval a régi, törökbálinti téglagyárban és bányában (hétfőn, kedden, szerdán 20% kedvezménnyel kínált túráink a helyszínről indulnak)
  • -hűsítő ital. kávé, amivel egészen biztosan meg fogunk kínálni mindenkit

*Ahhoz, hogy erre kollegáink is emlékezzenek, vásárláskor be kell mondani a következő jelszót : "Laci nem tudott eljönni...!"
...erre viszont nem fogunk figyelmeztetni!
.
.

Említésre méltó termékújdonságok:

B-Star JAG, protektoros bőrkesztyű
.
.
B-Star JAG, protektoros, motoros textilkabát műanyag és titán koptatókkal
.
.
.
.
B-Star JAG, protektoros, motoros textilnadrág
.
.
.
.
X-Treme Quad Tours, törökbálinti quad park:
vissza a hírekhez >>