Közeleg a bevetések ideje, erősít a H-Moto Team.

Közeleg a bevetések ideje, erősít a H-Moto Team.
Közeleg a bevetések ideje, erősít a H-Moto Team.
2013.02.08.

Bitter Sándor, Németh Balázs és Rizmayer Gábor is a H-Moto Team színeiben versenyez a 2013-as idényben, így idén a pályaversenyek mellett utcai viadalokon is sikereket érhet el az alakulat.


Az elmúlt szezonban kiemelkedett a H-Moto team versenyzői közül Győrfi Alen, aki az összesített 16. helyet szerezte meg a Superstock 1000 kategória világbajnoki küzdelmeiben, de említést érdemel még a mindössze 19 esztendős Kis Viktória is, aki nemzetközi versenyen a férfiak mezőnyében is pontot szerzett, és MAMS gyorsasági szakágának értékelése alapján ő volt 2012 legeredményesebb női versenyzője hazánkban. Egy bajnoki címet is begyűjtött az alakulat, hiszen Gyutai Adrián az Alpok-Adria 125GP osztályának összetett első helyét szerezte meg az elmúlt idényben, újabb nemzetközi versenyen elért trófeával gazdagítva a hazai motorsportot.
A héttagúra bővült istálló idén újabb kategóriákban képviselheti hazánkat, hiszen az újoncok közül Németh Balázs a Supersport VB küzdelmeiben, Rizmayer Gabi az Alpok-Adria bajnokság Superbike mezőnyében, míg Bitter Sanyi az utcai versenyek világában, többek között a Man TT-n fog indulni a magyar csapat színeiben.

(forrás: sportmotor honlap)

vissza a hírekhez >>