Hamarosan jön a KARÁCSONYI PARA

Hamarosan jön a KARÁCSONYI PARA
Hamarosan jön a KARÁCSONYI PARA
2018.11.28

Mégis mi kerüljön a motorosnak a fa alá?

Következik a minden évben esedékes, lelkifurdalással egyszersmind vádaskodással teli időszak: adott a motoros apuka/férj/kedves/tesó/kölök.


Ugyanaz az általános vélemény, nem érdemelne semmit az ebadta, mert folyton eltűnik, nem lehet rá számítani a plázázás - tüzelő behordás által befogott horizonton, ellenben néha felhozza a hasonszőrű komáit, akikkel szexista poénokon vihogva, sörözve-böfögve úgymond motort szerelnek. És persze megbízhatóan elhordja az összes pénzt otthonról.

...de a helyzet nem változott! Egyszer van egy évben Karácsony és hát akárhonnan is nézzük, csak a mi vérünk.
Igen ám, de addig rendben, hogy alkalomadtán felülünk mögé a vasra és elcsalinkázunk a délibábos Nagyalföldre, valami pusztai rockot hallgatni és kivégezni magunkat x+1 nagyfröccsel, de hogy ezen felül mire lehet szüksége egy motorosnak?
...a múltkor is áradozott valami bizgentyűről, de ki figyel ezekre a műszaki marhaságaira?!
.
.
.
Na hát, kedves kedvesek/feleségek/szülők/ ángyikák: itt a megoldás, az RMC Motor Ajándékkártyakollekció!
Nem lehet mellényúlni, megvan az ajándék is, a drága lélek meg majd megveszi rajta pont azt, aminek a legjobban örül!

Ugyan kézzel nem fogható, de egy felejthetetlen élményajándékra mindenki emlékezni fog! Tekintsd meg quados- és terepjárós programjainkat, amelyeket utalvány, vagy ajándékkártya formájában tudsz ajándékozni! (részletek ITT!)
.

.
Ezeket a kártyákat stílusosak el is helyezhetjük valamiben, ami akár külön ajándékként is megállja a helyét! (részletek ITT)
.
.
.
.
Ha eddig nem tudtál választani, akkor most egészen másfajta élményeket kínálunk! A Feldobox egy eredeti ajándékutalvány, mellyel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

19 féle élmény ajándékunk összesen több, mint 1000 különbözõ programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területeken.
Hogyan működik?
Minden ajándékdobozban egy utalvány és egy szép katalógus található, számos programlehetőséggel. Az utalvány a bemutatott programok bármelyikére érvényes.
( részletek ITT! )
.

.

.

Na lám, ezt is megoldottuk, térjünk át a töltött káposztára....
.
.
.
Ja! Majd elfelejtettem!
Ha kedvenc Kedvezményezettünknek valami nagyobb-, vastagabb-, vagy hosszabb dolgot szeretnénk a kezébe adni, erre is van néhány javaslatunk a töltöttkáposzta előtt!
.
.
.
Kezdjük mindjárt a tárgyak közül a legkisebbekkel! Inni vagy kitűzni? ...Mindenkiben felmerülhet a kérdés! Motoros bögrék és tipusfüggő jelvények személyes ajándékok lehetnek! (motoros bögrék ITT! , motoros jelvények ITT! motoros bögrék ITT)
.

.

.
Ha valami dögösmotorosba akarjuk öltöztetni kedvesünket van néhány ötletünk! (Chopper Division Pólók ITT!)

.........

.


Mire lehet szüksége egy motoros Hölgynek? Már nem sok idő van hátra lassan dönteni kell! Ezt a B-Star Gattaka -és Grand Canyon Ruby, női, motoros kabátot most 20 % kedvezménnyel kínáljuk hátha így csábítóbb lesz valakinek!

.............
.

..Ha
.
Hidegebb időkben, akár motorozáshoz, akár sportoláshoz, vagy hétköznapi... mindenhez hasznos ruhadarabok a Brubeck-, Sesto- és Radical, profi, Thermoaktív aláöltözők most 20-30% kedvezménnyel (részletek ITT! )


.
.
.
.
A kéz a hidegnek legjobban kitett testrészünk. Melegen tartására ajánlunk néhány segédeszközt! Oxford fűthető markolatcsalád (részletek ITT!), B-Star, kormányra szerelhető, univerzális kézmelegítők (részletek ITT), Brubeck technikai alsókesztyű (részletek ITT!), Grand Canyon motoros téli kesztyűk (részletek ITT!).



.
.
Gondoltunk a motoros legkisebbekre is...egy olyan pizsama, amely hasonlít a világsztár motocrossversenyzők ruházatához, igazi meglepetés lehet motoros Csemeténknek! ( motoros gyerekpizsama ITT! )

.
.
.
Ha nem akar a drága Motorosunk semmit hallani motorozás közben, minek köszönhetően valószínűleg soha nem lesz halláskárosult, használja a világ egyik legjobb füldugóját! ( részletek ITT! )
.
.
.
.
.
Ha beszélgetni, telefonálni, navigálni szeretne valaki motorozás közben, nélkülözhetetlen kellékek az professzionális RAM System telefon- és GPS rögzítőrendszerek, pohártartók, univerzális telefontartók, SENA és INTERPHONE BLUETOOTH kommunikációs rendszerek. ( RAM System szettek ITT!, univerzális telefontartók ITT!, SENA és INTERPHONE kommunikációs szettek ITT! )
.
.
..
.
.
.
.
.
.
Motorozás, quadozás közben akár fel is veheted, mennyi hülyeséget csinálsz...! Vízhatlan, digitális kijelzős, távirányítós, HD minőségű, mindenféle felrögzítőkkel ellátott akciókameráinkkal megörökitheted a legnagyobb pillanatokat és hideg téli estéken mutogathatod a Haveroknak! ( kameráinkat ITT találod! )
.
.
.
.
Egy mozdulattal felvehető, neoprén izületmelegítők és protektoros védők akár motoros ruha alatt, akár ruha felett is hordhatók. ( protektor részletek ITT! , maszkok, vesevédők ITT!)
.
.
.
Offroad motorosnak mi lehetne jobb ötlet, mint egy dizájnos crosspóló! (részletek ITT)
......
.
.


Motorszerelgetés egy hosszú téli estén? Hasznos időtöltés lehet, főleg, ha megfelelő szerszámmal végezzük a műveletet! Jonnesway szerszámkészletek a profi szereléshez. (részletek ITT)

.
.
.
Jobbnan megy a szerelés, ha motorunk elejét-, hátulját-, közepét megfelelően alátámasztjuk, felemeljük motorunkat! ( részletek ITT! )
. . . ...
.
.
.
Ne feledkezzünk meg az akkumulátorok és a motorkerékpárok megfelelő kezeléséről! Akkumulátortöltők ( részletek ITT! ) , XADO üzemanyag stabilizátor-tartósító, motorkerékpár revitalizálók és karbantartási kellékek (részletek ITT! ).
. . . .
.

..
. (
Téli konzerválás előtt legfontosabb feladat kedvencünk tisztítása! Ehhez is kínálunk néhány nagyszerű kelléket! (részletek ITT!)

.

.

.
.A legnagyobb ajándék, ha a motorunkat ugyanazon a helyen találjuk, ahol hagytuk! Ebben jelentős segítséget nyujtanak az ABUS, felső kategóriás, riasztós féktárcsalezárói! Most 20% kedvezménnyel! ( részletek ITT! )

.......... ..........
.
.
.
.
Ha még nagyobb biztonságra törekszünk, válasszuk az ABUS minősített, láncos lezáróit!
Most 20% kedvezménnyel!( részletek ITT! )
.
.
.
Egy fél kézzel összecsukható szerelőállvány offroad-motorounkhoz? ( részletek ITT )
.
.
.
.
Egy védősisak a quadunkhoz, vagy BMX-, illetve más veszélyes szörnyetegünkhöz? ( részletek ITT )
.
.
.
.
Esetleg egy belső napellenzős, zárt, szuperakciós bukósisak? (részletek ITT )
.
.
.
.
...vagy egy felnyitható változat? ( részletek ITT )
.
.
.
.
Esetleg egy profi, hátrahajtható verzió? ( részletek ITT )

.

.
.
.
Ha mindez nem elég, további ötleteket ERRE A LINKRE KATTINTVA találhatsz!
.
Figyelem!
Dec. 15-én és 22-én hosszabbított nyitvatartással, 10-18.00 óra közt várunk!
Dec. 16-án és 23-án ZÁRVA tartunk!
Ünnepii nyitvatartásunkról IDE KATTINTVA tájékozódhatsz!

vissza a hírekhez >>